1333 MHz RAM'den 1600 MHz RAM'e geçmek fark eder mi?

O durumlarda Görev Yöneticisi'nden bakın hocam. Anlık değerler nasıl değişiyor. Ona göre yol alırsınız.

Görev yöneticisinden neye bakmam lazım.

ASTRONEER diye bir oyun var onda da Ultra da oynuyorum onda da yok takılma garip bir durum.

ASTRONEER diye bir oyun var onda da Ultra da oynuyorum onda da yok takılma garip bir durum.
En yukarda işlemci ram vs en çok kullanan programlar gözükür.Oyun esnasında bakarsınız ney çok kullanıyor diye.

En yukarıda işlemci RAM vs en çok kullanan programlar gözükür. Oyun esnasında bakarsınız ne çok kullanıyor diye.

Bellek(RAM)ve ekran kartı kullanıyor du MSI afturburnerdan bakmıştım.

En yukarıda işlemci RAM vs en çok kullanan programlar gözükür. Oyun esnasında bakarsınız ne çok kullanıyor diye.

Görev yöneticisin de de öyleydi.

Pozitif cevap verin de mutlu olayım bari

Görev yönetici açık olsun. Kasılmalar takılmalar olduğu an hemen alt + tab yapın anlık değerler fazla gelir zaten belli olur. Çift monitör varsa zaten gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…