13400F RTX 4070 sistem 46.000 TL'ye nasıl?

Bütçe
40000 TL

Hocam öneriniz için teşekkürler şu an fiyatı benim için biraz tuzlu bir süre 1080p bir monitörle yetineceğim fakat ilerisi için önerilerinize bakacağım sağ olun

Dostum ben bileşenlerin dengeli olması taraftarıyım. 4070 Ti var ama diğer bileşenler giriş-orta segment. 1080p darboğaz yapar, 2 k oynanacaksa bu sistem alınabilir.

Benim genel olarak tavsiyem pc alacak kişinin isteklerini en iyi şekilde karşılayacak bir sistemin toplanması olur. 1080p oyun oynayacaksa 4070 ve üzeri fazlalık maliyet ekliyor, gerek yok. O yüzden her sistem tavsiyesi isteyene soruyorum sistemden beklentin ne diye.

Öncelikle 4070 ve üzeri sistem alınacaksa 2 k monitör şart. Sistemin hakkını vermeliyiz boşuna mı alıyoruz değil mi? Eğer bütçe buna yetmiyor ve 1 k oynanacaksa 4070e gerek yok. Benim tavsiyem 3060 12 GB ekran kartlı, 5600 ya da 12400 işlemci yeterli olur, maliyet azalır çevre bileşenlerine daha fazla bütçe ayrılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…