B blackwater Femtopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #11 Tesla Bobini dedi: Kasa iyiyse yeteceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kasam mavi mag force 100m soğutması güzel blackwater dedi: Kasam mavi MAG Force 100M soğutması güzel Genişletmek için tıkla... MSI Tesla Bobini dedi: Kasa iyiyse yeteceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Msi mag force 100m
Tesla Bobini dedi: Kasa iyiyse yeteceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kasam mavi mag force 100m soğutması güzel blackwater dedi: Kasam mavi MAG Force 100M soğutması güzel Genişletmek için tıkla... MSI Tesla Bobini dedi: Kasa iyiyse yeteceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Msi mag force 100m
aydnalp Centipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #12 Bende 13400F stok fan ile kullanıyorum birkaç aydır. Oyunlarda stok fan tam hızda çalışıyor ve sıcaklık değerlerim 80 dereceyi hiç görmedi. Sıcaklık yüzünden değil ama sesi yüzünden farklı bir CPU soğutucu alacağım. Kasa ASUS GT301.
Bende 13400F stok fan ile kullanıyorum birkaç aydır. Oyunlarda stok fan tam hızda çalışıyor ve sıcaklık değerlerim 80 dereceyi hiç görmedi. Sıcaklık yüzünden değil ama sesi yüzünden farklı bir CPU soğutucu alacağım. Kasa ASUS GT301.