Şuanki piyasaya göre fiyat pahalımı yoksa normal mi ?O oyunu ilk çıktığı zaman deneme demosunu indirdim. Şahsen sevememiştim. Pek tavsiye etmem
Şu anki piyasaya göre fiyat pahalımı yoksa normal mi?
Hocam doğru diyosunda hiçbirini yakalayamadım malesef.5 defa bedevaya dağıtıldı bedavadan düşünürsek pahalı hem Steam dağıttı hem ubispft hem Epic.
Hepsi var ama niye bilmiyorum For Honor bedava dağıtıldığında almamışım.Artık 100 TL küsur fiyattaki oyunlara alışmamız gerek. Bence 200 TL yukarısı pahalı. Oyunu sana tavsiye edemiyorum. Epic'in ücretsiz verdiği her oyunu topladıysan çok iyi oyunlar var. Hatta GTA 5 ve Batman Arkham Knight serisi. O paraya The Witcher 3 olabilir. Dyingh lıght olabilir. Bunların dışında For Honor'u oynayan biri yorumlarsa fikrini merak ediyorum.
Hocam doğru diyosunda hiçbirini yakalayamadım maalesef.
Hepsi var ama niye bilmiyorum For Honor bedava dağıtıldığında almamışım.
Fiyatı yükseldi ama Epic'de şuan indirim var 52 TL olmuş. Oyuna alışmak için en az 100-150 saat oynaman lazım. Tek kişi girince sarmıyor ama toplu bir şekilde girer iseniz oturuşta 2-3 saat oynanan oyun olur. Epic Games'de ve Ubisoft'ta bedava verildi ama 2019'da. Şuan verilse de 2 gün veya1 hafta süreli veriliyor. Epic'in bedava vereceğini düşünmüyorum. Eğer alırsanız bende yüklü 900+ saat oynama sürem var. Bir kaç arkadaşım daha oynuyor toplu bir şekilde girebiliriz.For Honor epic gamesde 135 TL'ye satılıyor bu fiyattan alınır mı sizce ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.