1350 TL Sistem Önerisi

Makaleler
1
Yer
Papua Yenigine
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 1350 TL'ye sistem topladım sizinde görüşlerinizi almak istiyorum bütçeyi daha fazla çıkaramam birde daha uygun fiyata daha iyi bir parça vs. varsa bunlarıda söylerseniz sevinirim. Sistemi oyun oynamak için topluyorum BF4 Crysis 3 gibi oyunları oynamıyorum bunuda belirtmek isterim ( Karahan Online , Silkroad , Metin2 ) tarzı oyunları oynuyorum lafı fazla uzatmadan sisteme geçelim. Fotoğraf çok büyük olduğu için atamadım hizliresim yükleden link olarak yüklüyorum kusuruma bakmayın .

zEDYng.png

Onboard ekran kartında Ram'i çift kanal 8 GB yapsak. Harddisk 500 GB yeter bence.
Hatta benim önerim AMD 5600K 4 çekirdek CPU ile AMD R7 250 GPU seçmek... Aynı fiyata CrossfireX ile daha fazla performans...

Arkadaşlar şimdi biz APU sistemi toplayalım diyorsunuzya bir sorum olacak sanırım bu ekran kartı işlemcinin içinde oluyor ama grafik özelliği vs. nasıl olur yada hangi ekran kartıyla denk olur açıklarsanız sevinirm

Grafik özelliği çok iyi oluyor. 1080p, orta ayarlarda Battlefield 4 dahi oynatıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Silinen üye Hocam en fazla bu kadar kısılıyor. 1tb ile 500gb arasında 20TL fark var.
apu8.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı