T TeknoDelii Hectopat Katılım 22 Eylül 2015 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2015 #1 Arkadaşlar yarın staja gitmeyip bilgisayari toplamayi düşünüyorum. Öncelikle seçimin geçmesini bekleyim mi ? 2. sorum ise İşlemci:İntel i3 4170. Anakart:Msı düşünüyorum. Fakat ram, Hdd, ekran kartı ve kasayı seçemedim bir türlü. Yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2015
Arkadaşlar yarın staja gitmeyip bilgisayari toplamayi düşünüyorum. Öncelikle seçimin geçmesini bekleyim mi ? 2. sorum ise İşlemci:İntel i3 4170. Anakart:Msı düşünüyorum. Fakat ram, Hdd, ekran kartı ve kasayı seçemedim bir türlü. Yardım ederseniz sevinirim.
ydagli42 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2015 Mesajlar 1.619 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2015 #2 TeknoDelii dedi: Arkadaşlar yarın staja gitmeyip bilgisayari toplamayi düşünüyorum. Öncelikle seçimin geçmesini bekleyim mi ? 2. sorum ise İşlemci:İntel i3 4170. Anakart:Msı düşünüyorum. Fakat ram, Hdd, ekran kartı ve kasayı seçemedim bir türlü. Yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bence bu bütçeye yanlış bileşenler düşünüyorsunuz. Bence şöyle daha iyi olur: Hdd' yi unutmuşum. TOSHIBA DT01ACA050 500GB 7200rpm 32MB SATA 6.0Gb/s Dahili sabitdisk - inventus
TeknoDelii dedi: Arkadaşlar yarın staja gitmeyip bilgisayari toplamayi düşünüyorum. Öncelikle seçimin geçmesini bekleyim mi ? 2. sorum ise İşlemci:İntel i3 4170. Anakart:Msı düşünüyorum. Fakat ram, Hdd, ekran kartı ve kasayı seçemedim bir türlü. Yardım ederseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bence bu bütçeye yanlış bileşenler düşünüyorsunuz. Bence şöyle daha iyi olur: Hdd' yi unutmuşum. TOSHIBA DT01ACA050 500GB 7200rpm 32MB SATA 6.0Gb/s Dahili sabitdisk - inventus
T TeknoDelii Hectopat Katılım 22 Eylül 2015 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2015 #3 Neden yanlış düşünüyorum? bence intel daha ileriye dönük bir işlemci olduğu için onu seçtim Bu arada güç kaynağıyla500w kasa ayri ayri alınca noluyo veya sirf kasa alsak 500w ne fark eder
Neden yanlış düşünüyorum? bence intel daha ileriye dönük bir işlemci olduğu için onu seçtim Bu arada güç kaynağıyla500w kasa ayri ayri alınca noluyo veya sirf kasa alsak 500w ne fark eder