Aga Cinayet Var Kilopat Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #21 Xevanior dedi: Klavye olarak bu daha iyi olur: AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Büyük klavye alsaydım Ornata alacaktım fakat o da kötüymüş. Bu klavye de hoşuma gitti. Teşekkür ederim yine de.
Xevanior dedi: Klavye olarak bu daha iyi olur: AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe AOC GK500 RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Büyük klavye alsaydım Ornata alacaktım fakat o da kötüymüş. Bu klavye de hoşuma gitti. Teşekkür ederim yine de.