13500 TL sistem toplama

RAM kısmında da CL değeri 18 olduğu için tercih etmedim. 16 ve 18 arasında çok fark var mıdır?
CL 18 olan RAMi atmışım yanlışlıkla, CL 16 3600 Mhz olan RAM kitide vardı. Amazon'da görmüştüm.

EDIT: Şu an oyundayım, oyundan sonra sistem toplamayı deneyeceğim. Sadece bir site üzerinde kalmayın. Satın alabileceğiniz bir sürü yer var.

EDIT2: Ekran kartları acayip pahalılaşmış. MSI RTX 2070 Super (Gaming X Trio) modelini ~4250 TL'ye almıştım.

Hocam arkadaş monteli bir sistem istiyor bende toplama sihirbazı düzgünn olan bir tek bu siteyi bulabildim.2. edit haklında haklısınız.

ADATA çok iyi bir markadır MSI,ASUS gibi firmalar bildiğim kadarıyla RAM üretmiyor. SSD Kingston ve çok iyi bir marka 2000 MB/S sunuyor. Aerocool her zaman F/P üreticisidir. PSU hakkında konuşmama bile gerek yok çok iyi firmanın çok iyi bir PSU'su. Dark soğutma konusunda başarılı bir firma kasa olarak zaten başarılı, sıvı soğutma olarak F/P ürün üretiyor. Gigabyte'ı anlatmama gerek yok. Monitör olarak lider firmaların ürünlerinden seçilmiş. Galax'a gelirsek MSI gibi RGB koyup reklam yapıp fahiş fiyatlara satmadığı için bilinmiyor ama yurt dışında çok ünlü bir firma hatta bu videoda 10. yılını kutluyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem:
⦁ AMD Ryzen 5 3600 (1320TL-Sinerji)
⦁ ASUS B450M TUF PRO Gaming (850TL-Depopark)
⦁ Kingston HyperX Fury 8GB 3600MHz CL17 (330TL-Teknobiyotik) (İki adet)
⦁ Palit RTX2080 Super GameRock Platinum 8GB (6300TL-Sinerji)
⦁ Kingston A2000 500GB NVMe (560TL-Amazon TR)
⦁ Sharkoon REV200 ARGB TG (700TL-GG)
⦁ Aerocool Strike-X 1100W 80+ Gold (810TL-Sinerji)
Monitör:

Hocam Aerocool yerine High Power veya Corsair PSU olsak sıkıntı olur mu?

Kingston Hyperx Fury 8 GB 3600 MHz DDR4 HX436C17FB3/8 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (2 tane alınacak)

Toplam 13.226 TL yapıyor.

VRM kalitesinin vs. nasıl olduğunu bilmediğim için Asus Prime B550M-A Wi-Fi tercih etmedim. Eğer daha iyi ise tercih edilebilir.

RGB RAM isterseniz de:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…