Attığım sistem uygun mudur ?Diğerleri de 1900 TL civarı 1660Ti'lerin. Fiyatın uygun olması cazip gelmişti. Bu kadar kötü mü cidden ya.
Attığım sistem uygun mudur ?Diğerleri de 1900 TL civarı 1660Ti'lerin. Fiyatın uygun olması cazip gelmişti. Bu kadar kötü mü cidden ya.
Oyun için toplanan bir pc'de en önemli parça ekran kartıdır.Şuan ki aklım olsa kesinlikle almazdım bu arada bende 1440 gibi bi fiyata kdv indirimde almıştım.Diğerleri de 1900 TL civarı 1660Ti'lerin. Fiyatın uygun olması cazip gelmişti. Bu kadar kötü mü cidden ya.
İndirdim ama yine göremedim, sana zahmet Vatan'dan toplar mısın?Attığım sistem uygun mudur ?
Monitör gayet güzel. Önerim:Bütçem monitör hariç 5500 TL. Sistem Intel-Nvidia tabanlı olsun istiyorum. 10 kez konu açtım ama yardımcı olan olmadı, olanlarda hep AMD yazdı. Kesin ve kesin Intel-Nvidia olacak sistem. Israrla söylersem belki AMD yazmazlar. Monitör olarak da bunu düşünüyorum, ne dersiniz? Not: Fiyatta esneme olabilir, içime sinmesi yeterli.
VIEWSONIC 24" XG2401 144HZ 1Ms PROFESYONEL GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 24" XG2401 144HZ 1Ms PROFESYONEL GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
O zaman kesinlikle almıyorum, çok teşekkürler.Oyun için toplanan bir pc'de en önemli parça ekran kartıdır.Şuan ki aklım olsa kesinlikle almazdım bu arada bende 1440 gibi bi fiyata kdv indirimde almıştım.
Hocam vatanda stok yok resim mi açılmıyor anlayamadımO zaman kesinlikle almıyorum, çok teşekkürler.
Ben pişmanım açıkcası, almadan önce acele ettim ve aldım şu an güzel soğutması olan kasa takviyesiyle sıcaklığı düşürmeyi düşünüyorum ne kadar fark eder bilmiyorum.O zaman kesinlikle almıyorum, çok teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.