Monterey 13600K ile hangi versiyon problemsiz kullanılır?

mrtcnkrc

Kilopat
RAM
32GB DDR4
SSD veya HDD modeli
Kingston Fury Beast 32 GB (2x16) D
Ekran kartı
HD 7700 Dahili GPU
Anakart
Gigabyte H610I
İşlemci
13600K
Merhaba, mini ITX kasa içerisinde dahili GPU ile kurabileceğim bir macOS sürümüne ihtiyacım var.
Son çare gerekirse minik bir ekran kartı dahil edebilirim.
Aslında Ventura kurdum ve görüntü de alabildim fakat kasılmalar oldu ve görüntüde ufak pürüzler olduğu için kullanışlı değildi.
Tam destekli bir versiyon kurabilirsem harika olacak.
Yardım ve tavsiyenizi rica ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kurduğunuz zaman dock şeffaf mıydı? Değilse ekran kartını tanımamış demektir.

HD 7700 UHD 770 olmasın?

İşlemci 13. nesil, 10. nesil üstü işlemcilerin iGPU'su macOS tarafından desteklenmiyor. Ancak macOS uyumlu harici ekran kartı alıp kasmalar/donmalar olmadan kullanabilirsiniz.

İşlemci 13. nesil, 10. nesil üstü işlemcilerin iGPU'su macOS tarafından desteklenmiyor. Ancak macOS uyumlu harici ekran kartı alıp kasmalar/donmalar olmadan kullanabilirsiniz.
Teşekkürler, peki tavsiye edeceğiniz ucuz bir ekran kartı var mı? Minik boyutlu bir şeye ihtiyacım var, performansı önemli değil. uyumlu olması ve maliyetsiz olması iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el piyasasını pek bilmiyorum hocam, bu rehberdeki düşük modelli olan ekran kartlarına ve desteklediği sürümlere bakabilirsiniz.

kext yükleme denemeler vs. derken sistem çöktü :/ patladım.
yeniden kurmaya çalıştığımda hata verdi.
format atayım dedim dos ekranı açılmıyor.
biosu güncellememe rağmen windows yüklü disk açılmıyor.
çıkamadım işin içinden. biosu default hale getirmeme rağmen neden windows yüklü ssd diskleri görmüyor anlamış değilim.
bir fikriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…