13600KF işlemci Lian Li galahad LCD 360 sıvı soğutma ile boşta 50 derece

Umutyuu

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yenı sıvı sogutma aldım Lian Li galahad LCD 360.
Sıvı sogutmayı sessiz modda stdsp modda ve highsp modda denedim ama her modda aynı sıcaklıkları goruyorum.
Sıvı sogutmanın performansını arttıkca daha da ısındıgını bile fark ettim.
Bosda sessız modda 40 50 arası sureklı oyunlarda Valorant'ta 60 70 arası. Bu degerler normal mi sizce şu an sessiz modda 40 derece boşta.
İslemci 13600KF.
Oyunlarda test ettim Valorant ortalama 60 70.
CS2 60 70.
FIFA24 50 60 derece arası sureklı sessız modda. Ve hepsi 2 KDA ayarlarda oynandı Full.

Son düzenleyen: Moderatör:
13600KF sıcak çalışan bir işlemci.
Boşta biraz sıcak çalışıyor ama yük altında 70C'yi geçmemesi düzgün çalıştığını gösteriyor.
Boşta 40-50C'de çalışmasının birden fazla sebebi olabilir. Yaz aylarındayız, klimasız odadaysanız etkisi vardır. Kasa içerisinde hava dolaşımı iyi olmayabilir.

Oyunlarda ki sıcaklıklar normal hatta 60-70 derece iyi bir değer. Aynı işlemciyi Deep Cool LT520 ile kullanıyorum. Boşta 32-33 derece, oyunlarda ortalama 75 derece, 10dklik testlerde maks 81 görüyor. Under volt olarak kullanıyorum bu şekilde işe boşta 29-31 arası, oyunlarda maksimum 65, 10dklik testlerde işe maksimum 71-72derece. Boştaki sıcaklık değerlerine takılmayın derim. Fan ayarı vs hersey etkiliyor.

Ustam bir de şimdi armount createde ve HWMonitor'de olcum yapıyorum ıslemcı 37 derecce ıkenlı anlının uygulamasında 40 41 bu sekme payı ne oluyor sıvı sogutmadan mı yoksa uygulamadan kaynaklımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…