1360X768 GTX750Ti Darboğaz

Aslında çözünürlük düşünce işlemciye binen yük artar. Çünkü FPS artar. FPS ne kadar artarsa o kadar işlemci zorlanır. Her bir işlemcinin buna dair bir sınırı var. Bu sınırı araştırarak bulabilirsiniz. Örneğin bir işlemcinin işleyebileceği en fazla FPS 150 ise ekran kartı 150 FPS'den fazla güç verebilse bile işlemci hıza yetişemediğinden en fazla 150 FPS alırsınız. Darboğaz budur. Bence bu sınır çok düşük değilse bunu dert etmenize gerek yok.

Son düzenleme:
Ben memnunum. Oyunları geforce experience ayarlarıyla oynuyorum rahatlıkla çalıştırıyor. Oynadığım oyunlardan bazılarının hangi ayarda açtığını göstereyim.Tomb raider aşağıdaki ayarlarda, Sleeping dogs bir altta.
Crysis3 ve GTA V gibi oyunları ultra oynatmaz ama yüksek ayarda rahat açar oynarsın.

5-jpg.1492

hkship-2014-05-03-18-50-22-06-jpg.1515

oyun 1.png

oyun 2.png

oyun 3.png

Ben memnunum. Oyunları geforce experience ayarlarıyla oynuyorum rahatlıkla çalıştırıyor. Oynadığım oyunlardan bazılarının hangi ayarda açtığını göstereyim.Tomb raider aşağıdaki ayarlarda, Sleeping dogs bir altta.
Crysis3 ve GTA V gibi oyunları ultra oynatmaz ama yüksek ayarda rahat açar oynarsın.

5-jpg.1492

hkship-2014-05-03-18-50-22-06-jpg.1515

Eki Görüntüle 3628

Eki Görüntüle 3629

Eki Görüntüle 3630

Bu testleri göstermen benim için kurtuluş ışığı gibi oldu. Göksel abi. Yani hiç sıkıntı olmaz diyorsunuz değil mi? Çok memnun oldum. Vallaha.

Aslında çözünürlük düşünce işlemciye binen yük artar. Çünkü FPS artar. FPS ne kadar artarsa o kadar işlemci zorlanır. Her bir işlemcinin buna dair bir sınırı var. Bu sınırı araştırarak bulabilirsiniz. Örneğin bir işlemcinin işleyebileceği en fazla FPS 150 ise ekran kartı 150 FPS'den fazla güç verebilse bile işlemci hıza yetişemediğinden en fazla 150 FPS alırsınız. Darboğaz budur. Bence bu sınır çok düşük değilse bunu dert etmenize gerek yok.
VSYNC açınca monitörün HZ (60Hz benim monitörün) sayısına kadar pixel veriyor. Ve dalgalanmayı, kırılmayı ortadan kaldırır ama fps sabit kalır değil mi?

Yapmaz, zaten o kart oyunları 1080p'de oynamak için üretilmiş bir kart.

Kusura bakmaz iseniz son sorumu soracağım. Hangi GTX750Ti markası daha iyidir. Yani MSI-Asus hangisi daha kaliteli ve iyi performans verir? GTX750Ti modeli için.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı