138 TL'ye Oyun Önerisi

594046

Centipat
Merhabalar, kartımda 138 TL var. Açıkçası Cyberpunk 2077 almayı düşünüyordum. Ancak herkesin tavsiyesini almadan almayı düşünmüyorum. Oyun önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim.

İkisini toplamda 120tlye aldıydım Epicten, kupon sayesinde. Hala açıp oynamadım yeni E.K. almayı düşünüyorum başlamadan önce😃

@korro E.K. ne ya? Adam gibi yazın da anlayalım ona göre mesaj yazalım. Gereksiz bir çıkış yaptığımı düşünüyor olabilirsiniz ama kısaltmalardan nefret ediyorum.

Ekran kartı demiş dostum.
Ama şimdi Allah için haklı değil miyim? Ekran kartını da kısaltmazsın ya. Ben de acaba bilmediğim bir oyun türü mü var dedim ona göre oyun önerecektim.

Neyse konuya cevap vereyim.

Valhalla almadıysanız alın bence. Çünkü Steam'de zamlı bir şekilde sergilendi. Aynı fiyat diğer platformlarda da görüntülenebilir.

50 TL kaldı.

Dying Light 1 alabilirsiniz.
30 kaldı. Divinity Original Sin 2 alabilirsiniz. Farklı bir deneyim olur sizin için.

İkisini toplamda 120tlye aldıydım Epicten, kupon sayesinde. Hala açıp oynamadım yeni E.K. almayı düşünüyorum başlamadan önce😃
Dostum çok çok özür dilerim. Konu sahibini sen sandım.

Merhabalar, kartımda 138 TL var. Açıkçası Cyberpunk 2077 almayı düşünüyordum. Ancak herkesin tavsiyesini almadan almayı düşünmüyorum. Oyun önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim.
RDR 2 varsa al gitsin. Ben şahsen Cyberpunk 2077 oyununu çok seviyorum. Bana güzel saatler yaşattı.

RDR 2 sizin yüzünüzü kara çıkarmayacaktır.
Almadıysanız RDR2 öneririm. Eğer RDR2 aldıysanız hiç düşünmeden Cyberpunk alabilirsiniz. Şimdiden iyi
oyunlar:)
Ama şimdi Allah için haklı değil miyim? Ekran kartını da kısaltmazsın ya. Ben de acaba bilmediğim bir oyun türü mü var dedim ona göre oyun önerecektim.

Neyse konuya cevap vereyim.

Valhalla almadıysanız alın bence. Çünkü Steam'de zamlı bir şekilde sergilendi. Aynı fiyat diğer platformlarda da görüntülenebilir.

50 TL kaldı.

Dying Light 1 alabilirsiniz.
30 kaldı. Divinity Original Sin 2 alabilirsiniz. Farklı bir deneyim olur sizin için.

Dostum çok çok özür dilerim. Konu sahibini sen sandım.

RDR 2 varsa al gitsin. Ben şahsen Cyberpunk 2077 oyununu çok seviyorum. Bana güzel saatler yaşattı.
RDR 2 sizin yüzünüzü kara çıkarmayacaktır.
RDR 2 ya da CP2077 2 sininde uzecegini düşünmüyorum.
RDR2 var. Cyberpunk 2077 alıyorum hemen şimdi. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. İyi günler herkese.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı