Merhabalar, kartımda 138 TL var. Açıkçası Cyberpunk 2077 almayı düşünüyordum. Ancak herkesin tavsiyesini almadan almayı düşünmüyorum. Oyun önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim.
@korro E.K. ne ya? Adam gibi yazın da anlayalım ona göre mesaj yazalım. Gereksiz bir çıkış yaptığımı düşünüyor olabilirsiniz ama kısaltmalardan nefret ediyorum.
@korro e. K. Ne ya? Adam gibi yazın da anlayalım ona göre mesaj yazalım. Gereksiz bir çıkış yaptığımı düşünüyor olabilirsiniz ama kısaltmalardan nefret ediyorum.
Ama şimdi Allah için haklı değil miyim? Ekran kartını da kısaltmazsın ya. Ben de acaba bilmediğim bir oyun türü mü var dedim ona göre oyun önerecektim.
Neyse konuya cevap vereyim.
Valhalla almadıysanız alın bence. Çünkü Steam'de zamlı bir şekilde sergilendi. Aynı fiyat diğer platformlarda da görüntülenebilir.
50 TL kaldı.
Dying Light 1 alabilirsiniz.
30 kaldı. Divinity Original Sin 2 alabilirsiniz. Farklı bir deneyim olur sizin için.
Merhabalar, kartımda 138 TL var. Açıkçası Cyberpunk 2077 almayı düşünüyordum. Ancak herkesin tavsiyesini almadan almayı düşünmüyorum. Oyun önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim.
Ama şimdi Allah için haklı değil miyim? Ekran kartını da kısaltmazsın ya. Ben de acaba bilmediğim bir oyun türü mü var dedim ona göre oyun önerecektim.
Neyse konuya cevap vereyim.
Valhalla almadıysanız alın bence. Çünkü Steam'de zamlı bir şekilde sergilendi. Aynı fiyat diğer platformlarda da görüntülenebilir.
50 TL kaldı.
Dying Light 1 alabilirsiniz.
30 kaldı. Divinity Original Sin 2 alabilirsiniz. Farklı bir deneyim olur sizin için.
Dostum çok çok özür dilerim. Konu sahibini sen sandım.
RDR 2 varsa al gitsin. Ben şahsen Cyberpunk 2077 oyununu çok seviyorum. Bana güzel saatler yaşattı.