DerratiX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 2.508 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #11 osmanxa dedi: @@DerratiXCorsair 4000D ye sığar mı peki Bu markayı iyi bilmiyorum hocam sağlam mıdır color Master vardı helikopter gibi ötüyordu fanları. Genişletmek için tıkla... O kasa üst tarafa 360mm bile desteklemiyor. Markayı iyi bilmiyorum derken? Lian Li'den mi bahsediyorsunuz Arctic'ten mi? Arctic LF II Piyasanın en performanslı aynı zamanda en sessiz soğutucularından birisi. O sessizliği o performansa veren soğutucu az.
osmanxa dedi: @@DerratiXCorsair 4000D ye sığar mı peki Bu markayı iyi bilmiyorum hocam sağlam mıdır color Master vardı helikopter gibi ötüyordu fanları. Genişletmek için tıkla... O kasa üst tarafa 360mm bile desteklemiyor. Markayı iyi bilmiyorum derken? Lian Li'den mi bahsediyorsunuz Arctic'ten mi? Arctic LF II Piyasanın en performanslı aynı zamanda en sessiz soğutucularından birisi. O sessizliği o performansa veren soğutucu az.
osmanxa Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 39 22 Nisan 2023 #12 DerratiX dedi: O kasa üst tarafa 360mm bile desteklemiyor. Markayı iyi bilmiyorum derken? Lian Li'den mi bahsediyorsunuz Arctic'ten mi? Arctic LF II Piyasanın en performanslı aynı zamanda en sessiz soğutucularından birisi. O sessizliği o performansa veren soğutucu az. Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdım aldıgım kasaya artic lf 360mm ön tarafa takınca sorun olmuyormuş. Dosya Ekleri 60510838-946d-4509-b32c-611bd5641c3a.jpg 85,7 KB · Görüntüleme: 90
DerratiX dedi: O kasa üst tarafa 360mm bile desteklemiyor. Markayı iyi bilmiyorum derken? Lian Li'den mi bahsediyorsunuz Arctic'ten mi? Arctic LF II Piyasanın en performanslı aynı zamanda en sessiz soğutucularından birisi. O sessizliği o performansa veren soğutucu az. Genişletmek için tıkla... Hocam araştırdım aldıgım kasaya artic lf 360mm ön tarafa takınca sorun olmuyormuş.
DerratiX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 2.508 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #13 osmanxa dedi: Hocam araştırdım aldıgım kasaya artic lf 360mm ön tarafa takınca sorun olmuyormuş. Genişletmek için tıkla... Ön tarafa takmak çok tavsiye edilmez, ama istersen takabilirsin.
osmanxa dedi: Hocam araştırdım aldıgım kasaya artic lf 360mm ön tarafa takınca sorun olmuyormuş. Genişletmek için tıkla... Ön tarafa takmak çok tavsiye edilmez, ama istersen takabilirsin.
osmanxa Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 39 22 Nisan 2023 #14 DerratiX dedi: Ön tarafa takmak çok tavsiye edilmez, ama istersen takabilirsin. Genişletmek için tıkla... 3K'lık bir kasa öneririniz var mı bu sogutucu için?
DerratiX dedi: Ön tarafa takmak çok tavsiye edilmez, ama istersen takabilirsin. Genişletmek için tıkla... 3K'lık bir kasa öneririniz var mı bu sogutucu için?
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 22 Nisan 2023 #15 osmanxa dedi: 3K'lık bir kasa öneririniz var mı bu sogutucu için? Genişletmek için tıkla... Beklerim derseniz çok iyi olur. Phanteks Eclipse G360A, Ãn Ãdemeli Kampanya Teslim Tarihi: 8-15 Mayıs Phanteks Eclipse G360A, Ön Ödemeli Kampanya Teslim Tarihi: 8-15 Mayıs www.coraxalpha.com
osmanxa dedi: 3K'lık bir kasa öneririniz var mı bu sogutucu için? Genişletmek için tıkla... Beklerim derseniz çok iyi olur. Phanteks Eclipse G360A, Ãn Ãdemeli Kampanya Teslim Tarihi: 8-15 Mayıs Phanteks Eclipse G360A, Ön Ödemeli Kampanya Teslim Tarihi: 8-15 Mayıs www.coraxalpha.com