deepadsky Megapat Katılım 27 Temmuz 2015 Mesajlar 178 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #11 AsusAdam dedi: Az çok aynılar. Birbirini işaret eden Spider-Man'ler gibi. Hangisini canın isterse onu al. Karar veremezsen opitipiti yap Genişletmek için tıkla... Aslında söylediğin çok mantıklı, benim mantık herzaman en yenisini al olmuştur NeverGive Up dedi: AM5 alınmalı para çöpe atılmamalı ileriye dönük alınmalı her yıl sokete para verilmemeli Genişletmek için tıkla... Her yıl işlemci değiştirmeye niyetim hiç yok, o hatayı bir kere yaptım, asgari 3 sene sonraya değişirim ancak, sadece ekran kartını değiştirirsem değiştiririm.
AsusAdam dedi: Az çok aynılar. Birbirini işaret eden Spider-Man'ler gibi. Hangisini canın isterse onu al. Karar veremezsen opitipiti yap Genişletmek için tıkla... Aslında söylediğin çok mantıklı, benim mantık herzaman en yenisini al olmuştur NeverGive Up dedi: AM5 alınmalı para çöpe atılmamalı ileriye dönük alınmalı her yıl sokete para verilmemeli Genişletmek için tıkla... Her yıl işlemci değiştirmeye niyetim hiç yok, o hatayı bir kere yaptım, asgari 3 sene sonraya değişirim ancak, sadece ekran kartını değiştirirsem değiştiririm.
Cemalettinbayraktar Kilopat Katılım 19 Mart 2017 Mesajlar 674 Yer sakarya/akyazı Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #12 biladerim sana 13900k kullanan biri olarak net 14900k al rahatına bak diyorum.
Drak1976 Femtopat Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #13 Benim 13900k 6 GHz gösterdi. Sonuçta kristal önemli o da şans oyunu. Sadece tek bu farka göre fazla para harcamaya gerek yok bence.
Benim 13900k 6 GHz gösterdi. Sonuçta kristal önemli o da şans oyunu. Sadece tek bu farka göre fazla para harcamaya gerek yok bence.