1399 Virus ile gerçek zamanlı koruma testi

Application Control özelliğinden dolayı puanı yüksek çıkıyor. O özelliği tüm bilinmeyen yazılımları engellediği için çok da başarılı değil bence.

Test bittikten sonra hızlı tarama yapıp sonra yeniden başlatmanız gerekiyordu diğer AV'leri o zaman.
Kaspersky gelişmiş kötü amaçlı yazılım temizlemesini tavsiye ettiği için yapmasını söyledim.

Haa yok ayni solucan virusu sahte uyari veriyormus.

Kaspersky patlamış'ı bozulmuş anlamında demedim bu arada ve hocam sizi çok uğraştırdık teşekkür ederiz, siz böyle test yapabiliyor musunuz rahat rahat?
Valla sanal makinenin yedegi var kullanilmayacak hale geldigi zaman yedegini atiyorum Copy paste yapip, Diger seylerin de yedegi var Virusler.zip falan.

Eki Görüntüle 2186668

Valla sanal makinenin yedegi var kullanilmayacak hale geldigi zaman yedegini atiyorum Copy paste yapip, Diger seylerin de yedegi var Virusler.zip falan.
Hocam büyük ihtimalle şu anda AVG Free'yi tekrardan test etseniz 3-4 virüs fazladan bulacak çünkü veri tabanı çok hızlı güncelleniyor.

Eki Görüntüle 2186668

Yeniden başlattı mı hocam?

Şu an %99'a geldi mi?

%98'de.

Muhtemelen solucan virusu System32'de cok hizli kopyalandigindan tarama sonucu ilerleyemiyor.

Karari size birakicam.

A - Yeniden baslat.
B - 20 Dakika bekle olmazsa yeniden baslat.
Bence A. Virüsü silemez gibime geliyor sürekli kopyalıyordur kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…