1399 Virus ile gerçek zamanlı koruma testi

Her şeye Kaspersky denilmesine anlam veremiyorum. İnsanlar halen AVG veya Avast'a virüs olarak bakıyorlar ancak o zamanlar geçti. Zaten yok sistemden kalkmıyor falan diyenler de crack oyun indirirken sağ tıkta AVG indirmek ister misiniz butonunu açtıklarından indiriyorlar sonra silemiyorlar. AVG oldukça güzel bir AV bence ve artık her şeye Kaspersky önermeyin, hele sistemi iyi olan varsa direkt BitDefender öneririm ben. Normalde AVG falan da öneririm ama korkum var işte linç ederler.

Comodo acayip fazla false-positive buluyor onu sevmiyorum. Ben şu anda AVG kullanıyorum hiç ağır falan değil. Kurulumda sadece Davranış kalkanı, Dosya Kalkanı, Web Kalkanı özelliğini indirdim. 130 MB yiyor boşta. CPU ve Diskten hiç yemiyor. Kaspersky varken 135 falan yiyordu.

Sosyalde cok fazla yanlis bilgi var. Yapacak bir sey yok

Mesela adam daha kullandigi programin versiyonlari arasinda koruma farki olmadigini bilmiyor.

Ben en çok virüsleri rahat rahat silmesini seviyorum.

Bende öyle, şu an birkaç defa derin tarama yapıyorum, eskiden kalmış bir keylocker bulduama ben en çok her gün kendi kendine akıllı tarama yapmasını beğeniyorum. Keylocker sanırım ya devre dışı kalmış ya da eklenti olarak gözüküyor, eskiden siber güvenlik için RAT'ım vardıda.

Kendi kendinize virüs bulaştırmış olabilirsiniz, şaka bir yana güzel AV. Ben derin tarama yaptım az önce hiç bir tehdit bulmadı.

Kendi kendinize virüs bulaştırmış olabilirsiniz, şaka bir yana güzel av. Ben derin tarama yaptım az önce hiçbir tehdit bulmadı.

Hocam AVG güzel diyoruzda çoğu kişi (mesela can değer) AVG'yi pek beğenmiyorlar, ben beğendim, AVG Free güzel bence siz ne dersiniz bu konuda, bence AVG bu kadar kötü olmamalı.

Hocam teste bakarsaniz AVG Fena sonuc vermedi, ama Avast firmasi daha once adini kotulettigi icin itibari pek yok AVG'nin de.

Hocam AVG güzel diyoruzda çoğu kişi (mesela can değer) AVG'yi pek beğenmiyorlar, ben beğendim, AVG Free güzel bence siz ne dersiniz bu konuda, bence AVG bu kadar kötü olmamalı.
Can değer bunu 2020 yılında diyor diye biliyorum. O zamanlar AVG pek iyi değildi ancak 2023 yılından sonra maşallah kendilerini çok geliştirdiler ve testlerde çok iyi sonuçlar alıyorlar. Şu anda bazı testlerde AVG Bitdefender ve Kaspersky'ı bile geçebiliyor, Can Değerin'de şu pop-up olaylarından sevmediğini düşünüyorum ancak artık AVG pop-up çıkarmıyor.

Hocam teste bakarsaniz AVG Fena sonuc vermedi, ama Avast firmasi daha once adini kotulettigi icin itibari pek yok AVG'nin de.
Çok güzel AV. Bayağı da hafif Kaspersky ile hiç rahat değildim ama AVG ile bayağı rahatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…