1399 Virus ile gerçek zamanlı koruma testi

Bu arada Sosyal'de yasak degilse Discord'da falan insanlarin yardim almak icin girdigi (Virus konusunda) sunucu varsa atar misiniz bana yardim etmek istiyorum.

Dostum can değer bugün bir video attı ve AVG'yi C yerine yani zamanı geçtilere koydu, bende anlamadım, bir de geç geri dönüş için kusura bakma.

Son düzenleme:
Dostum can değer bugün bir video attı ve AVG'yi C yerine yani zamanı geçtilere koydu, bende anlamadım, bir de geç geri dönüş için kusura bakma.
Can Değer testlere göre yapmıyor. Gidin testlere bakın anlayacaksınız AVG'nin ne kadar iyi olduğunu, Can Değere göre hareket etmeyin adam (kraldır severim Can abiyi) Windows Defenderi A ya koyuyor. Yani Defender ile AVG karşılaştırılamaz bile, iyi bir AV değil bana kalırsa Defender, Can abi kötü yapmış sıralamayı. Testlere göre de yapıldığını sanmıyorum, bana kötü geldi ama.

Çoğu kişi eski olaylardan dolayı sevmiyor AVG'yi.

Forumda aşırı derece kaspersky fanboyluğu var evet ama ben Kaspersky Security Network bulut ağının en iyisi olduğunu düşünüyorum. Özellikle Anti-Phishing alanında en hızlı reaksiyon gösteren AV'lerin başında gelir Kaspersky.

@Dexter_Morgan31

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Internet korumasina girmeyecegim hic bir fikrim yok o konu da, Siz Norton'a gececektiniz ne oldu o hocam?

Deneme sürümüne bakmayı düşünmüştüm vazgeçtim.
Neden hocam ne vazgecirdi sizi?

Beyler adam Kaspersky ile Windows Defender'i ayni kefeye koyuyor, azicik mantiginiz varsa bu listenin cok sacma oldugunu anlarsiniz.

Son düzenleme:

Beyler adam Kaspersky ile Windows Defender'i ayni kefeye koyuyor, azicik mantiginiz varsa bu listenin cok sacma oldugunu anlarsiniz.

Eki Görüntüle 2186473
Aslında Kaspersky’ı 1 ile 2 arasında gördü. 1. sıraya koymamasının sebebi muhtemelen Rusya muhabbeti. Onun dışında Norton’u bu kadar aşağı da görmesi de garip geldi. Norton şu an en geniş database i olan güvenlik yazılımlarından biri.

Uzun süredir Kaspersky kullanıyorum zaten. Devam etmek daha iyi olur diye düşündüm. İnternet korumasında da çok üstün seviyede şuan.

Ne olursa olsun sacma bu liste, Defender o sirayi gectiim listede olmamasi gerek, Norton'un en altta olmasi da can deger'in bize bilgisizligini gosteriyo bu konuda.

Uzun süredir Kaspersky kullanıyorum zaten. Devam etmek daha iyi olur diye düşündüm. İnternet korumasında da çok üstün seviyede şuan.
Aslinda hocam Norton, sanal makinede zararli sitelere girerken bile o siteyi engelliyordu, Baya sasirmistim ben.

Ana makine uzerinden bu arada sanal makine'de ne Norton Safe Web ne Norton Antivirus vardi hic bi sey yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…