1399 Virus ile gerçek zamanlı koruma testi

Aslında defender veritabanı ve zararlı tespitleri açısından gelişti. Ancak kolayca bypass edilebilmesi ve zararlı yazılımları listelerken donması-çökmesi geri plana atıyor defender’ı.
Ozellikle post-infection yani virus bulastiktan sonraki performansi rezalet, Bypass edilebilmesi post infection performansini asiri etkiliyor onun disinda kapatilmasa bile virusu temizleyememesi ayri bi rezalet. Ayriyetten ne kadar gelisse de bir MBAM veya Kaspersky edemez.

Neden hocam ne vazgecirdi sizi?

Beyler adam Kaspersky ile Windows Defender'i ayni kefeye koyuyor, azicik mantiginiz varsa bu listenin cok sacma oldugunu anlarsiniz.

Eki Görüntüle 2186473
Harbiden adam siber güvenlikçi falan ama rezalet bir liste olmuş. Defender ile Kaspersky nasıl aynı ve ESET nasıl en iyisi? Hayır Norton'u değerlendirme dışına koymak nedir?

Aslında defender veritabanı ve zararlı tespitleri açısından gelişti. Ancak kolayca bypass edilebilmesi ve zararlı yazılımları listelerken donması-çökmesi geri plana atıyor defender’ı.
Hayatımda gördüğüm en iğrenç AV'lere girer, Anti-Virüs kendi kendine bozulur mu yav? İşte Defender bozulur ayrıca virüsleri silmesi de bir hayli zor. Bypass'da edilebiliyor zaten.

Hocam sizce AVG mi Kaspersky mı?

Ya hocam ne olursa olsun saçma liste Norton en aşşağı konulmaz ilk önce ayrıca niye ESET en üstte ve AVG, Avast kötü değiller. Başka saçmalıklar da var daha listede.

Ben Can Değer’in temel koruma açısından liste yaptığını düşünüyorum. Çünkü bilgisayar ve siber alanda bilgisi çok yüksek olan biri kendisi.

Ben biraz suphelendim acikcasi siber guvenlikci birinin boyle bir liste hazirlamasi garip, aboneler de sanacak ki Norton rezalet Windows Defender cok iyi falan. Mcafee ile Norton'un ayni kefeye konmasina bi sey diyemiyorum bile.

Ben biraz suphelendim acikcasi siber guvenlikci birinin boyle bir liste hazirlamasi garip, aboneler de sanacak ki Norton rezalet Windows Defender cok iyi falan. Mcafee ile Norton'un ayni kefeye konmasina bi sey diyemiyorum bile.
Harbiden ya, Windows Defender nedir? AVG,Kaspersky, MBAM 10000 fark atar buna Avast'a AVG'ye kötü diyip F-Secure'ya iyi demesi de şaşırtıcı. Hele Kaspersky MBAM nasıl Defender ile aynı koruma düzeyine sahip olabilir ve AVG nasıl Defender'dan kötü? AVG bazı testlerde tüm AV'leri geçiyor ona rağmen kötü demiş inanılmaz gibi bir şey acayip saçma ve kötü sıralama.

AVG''nin veritabani cok genis, Avast'dan da daha stabil, Ben AVG derdim.

Testte Kaspersky'nin performansini gordukten sonra ben Kaspersky onerermiyorum artik ya.
Bende, AVG çok hafif ve virüsleri acayip rahat siliyor AVG candır.

AVG, Davranış tespiti açısından zayıf güvenlik yazılımı. Ayrıca yaygın bir kötü amaçlı yazılım örneğini ilk etapta şüpheli olarak algılayıp daha sonra temiz olarak işaretlemişti.

Testte Kaspersky'nin performansini gordukten sonra ben Kaspersky onerermiyorum artik ya.
Hocam AVG reklam göstermiyor bu arada, kullanıyorum haberiniz olsun. Kaspersky'ın hala System32'ye giren virüsü durdurmamasına şaşırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…