13cm midrange önerisi

Silence59

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arabamın orijinalini bozmak istemiyorum aile aracı çünkü, ortak kullanıyoruz. Önlerde 13cm kendi hoparlörleri var ses yüksekte bozuyor, Pioneer teyp var arabada orijinal, ön hoparlörleri değiştireceğim. Midrange almak istiyorum, reis ile massive arasında kaldım. For X'e bakmıştım daha önce For X'in 13cm varsa o da olabilir bu üç marka arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Yüksek seste bozmasın istiyorum. Arkalarda şu an Pioneer var Pandizota'da 16cm midrange alacağım bir sonraki ay, şu an amfi yok amfi taktıracağım ona göre bir seçim yapmak istiyorum, şimdiden teşekkürler.

Merhaba arabamın orijinalini bozmak istemiyorum aile aracı çünkü, ortak kullanıyoruz. Önlerde 13cm kendi hoparlörleri var ses yüksekte bozuyor, Pioneer teyp var arabada orijinal, ön hoparlörleri değiştireceğim. Midrange almak istiyorum, reis ile massive arasında kaldım. For X'e bakmıştım daha önce for X'in 13cm varsa o da olabilir bu üç marka arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Yüksek seste bozmasın istiyorum. Arkalarda şu an Pioneer var Pandizota'da 16cm midrange alacağım bir sonraki ay, şu an amfi yok amfi taktıracağım ona göre bir seçim yapmak istiyorum, şimdiden teşekkürler.

Apocalypse öneririm hocam ses kalitesi çok iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı