14.000-16.000 TL arası sistem toplama

Bütçe
14.000-16.000

Fecir

Yoctopat
Daha fazla  
Bu fiyat aralıklarında nasıl bir sistem toplamalıyım? İşlemci olarak AMD düşünüyorum. Ekran kartı konusunda çok kararsızım. RX serisi mi RTX serisi mi daha iyi olur sizce? Sistem önerileriyle birlikte sebebini de açıklarsanız sevinirim. İlk bilgisayarım olacak o yüzden ince eleyip sık dokuyorum.

Hocam sistem çok güzel ama belirtmeyi unutmuşum monitör de dahil bu fiyata

Hocam sistem çok güzel ama belirtmeyi unutmuşum monitör de dahil bu fiyata
16K civarı tutuyor.

JAHREIN-NOVA/AMD Ryzen 5 5500/ASUS Radeon RX 6600 DUAL 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/GAMING BILGISAYAR |ITOPYA.COM anakartı B450M-A II, sabit disk olarak da 1 TB hdd eklersen fiyat 12,447 TL
ASUS TUF GAMING 24" VG248Q1B 165Hz 0.5ms ELMB FreeSync Premium TN FHD Monitör | ITOPYA monitör olarak da bu. Maksimum çıkabileceğin ne ise onu söyle ona göre ayarlayalım. Eğer uzun süre kullanmak istemiyorsan, ben oyun oynamak istiyorum, her işimi görsün, diyorsan AMD tercihin olmalı. FSR gibi DLSS ile neredeyse aynı olan özellikleri bulunuyor. Ben de RX6600 gibi bir kart almadığım için biraz pişmanım ama GTX 1650 işimi çok çok görüyor.

Ürünleri bilerek mi bu kadar kötü seçtiniz ?

Neyi kötü mesela? Senin attığın kasada HDD yok, Bitfenix kullanmışsın xd
Senin attıgın kasa everest PSU rampage o sisteme laf etmeni bilgisizliğine veriyorum. Ayrıca SSD 1TB ekledim HDD almasına gerek yok Seçtigin monitörde TN panel. Panallerin en dandiği. Bilmiyorsan bırak adamın işini göreyim yorum kalabalıgı olmasın.

Neyi kötü mesela? Senin attığın kasada HDD yok, Bitfenix kullanmışsın xd
Rampage PSU ya laf etmeyip BitfenixPSU ya mı laf ediyorsunuz?
Bitfenix belli bir kalitenin üstünde ürün üreten bir marka, Rampage çöpü ile kıyaslanamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…