Hocam üslubunuz ve anlatışız biçiminiz çok yanlış ancak bu bütçelerde amd tercih edilmesini bende destekliyorum. Hiç olmazsa amd işlemciler daha az tdp li diye biliyorum mobil de.
Sonuç olarak alacak arkadaş oyun oynamıyorum genel olarak günlük işler için kullanıcam demiş.
Kalkıp da fps yarıştırmanın da bir alemi yok.
12450H'i kullandın mı acaba? Dükkanımda şu an 12450H'li cihaz var yarın sana oyunlarda sonuçları atarım. @Aydoğan BV sanırım bu hocam bu cihazı kullanıyordu ve performansından çokça mutluydu.
7520U Valorant performansı: 85 FPS ortalama
Acer Aspire 5 12450H Valorant Performansı; 150 FPS ortalama
7520U PUBG performansı: 22 FPS ortalama
Acer Aspire 5 12450H PUBG performansı: 55 FPS ortalama
Sonuçlar kendini belli ediyor. Daha nice yerde bu işlemcilerin oyunlardaki testlerini bulabilirsin. 12450H ezici üstünlüğe sahip, ben bir kaç oyundaki performans farkını attım sadece.
Bu cihazı kullandın mı acaba? Dükkanımda şu an 12450H'li cihaz var yarın sana oyunlarda sonuçları atarım. @Aydoğan BV sanırım bu hocam bu cihazı kullanıyordu ve performansından çokça mutluydu.
Evet, cihazı kardeşim kullanıyor ben bir tık üst model bir Acer kullanıyorum ve bu cihazdanda onlarca sattım. Üstelik test ve kurulumlarını yaparak sattım. Ve hatta bir tane daha siparişim geldi indirim bekliyorum bu cihaz için yine satacağım.
Gelelim makineye; cihaz parasına göre çok kaliteli kasaya ekrana ve yukarıda gördüğüm u serisi 7.nesil(5 ten farkı dahi yok) işlemciden kat kat daha iyi olan bir işlemciye sahip cihaz. Kardeşim oyundan başka bir şey yaptığı yok cihazda fakat oynadığı oyunlar kısıtlı. Ben görebildiğim kadarıyla Valorant'ta Ultra ayarlarda gökyüzüne baktığında 150FPS karma kullanımda 100FPS aldığını, en düşük ayarlarda 220 280 arası bir FPS değerleri aldığını gördüm. Zira Valorant işlemci tabanlı bir oyun diye biliyorum. Elimde GTA 5 yok eğer test etmemi de isterseniz bir şekilde GTA 5 ulaştırın zaten GigaFiber'e sahibim anında indirip deneyebilirim. PUBG de en düşük ayarlarda 45FPS alabildim bilginiz olsun.
Forumda bulunmamanız gerektiğini düşünüyorum ayrıca. Attığınız laptop iyi olsaydı emin olun ben satardım hem de yüzlerce. Şu anda oyuncu laptopları daha çok gidiyor ondan bu tarz cep yakmayan laptopları tercih edenler kendi çapında geçinmeye çalışan öğrenciler veya muhasebeciler.
Bu arada cihazı almak isteyen olursa eğer bütçesi yeter ise lütfen Acer Aspire 5 A515-57-56rq modelini alsın hem parmak izi okuyucusu var hem de ışıklı klavyesi var akşam vakti ışıklı klavyeyi arıyorsunuz.