₺14.000 Smart TV önerisi

Hocam, kendiliğinden akıllı arıyorum. O sistemlerin hepsi Xiaomi box takılıp fiyat geçirme politikalı ürünler. Bir tane daha televizyon var ve direkt Arçelik Android TV, oldukça düzensiz çalışıyor.

Hayır hocam Philips gibi Sony gibi Toshiba'nın ithal versiyonları gibi cihazlar senin dediğin sınıfa girmiyor.
Bu cihazlar orijinal lisanslı Android cihazlardır.
Arçelik ile bu cihazı karşılaştırman bile anormal bir durum.

Hayır hocam Philips gibi Sony gibi Toshiba'nın ithal versiyonları gibi cihazlar senin dediğin sınıfa girmiyor.
Bu cihazlar orijinal lisanslı Android cihazlardır.
Arçelik ile bu cihazı karşılaştırman bile anormal bir durum.

Attığınız üründeki menü ile birebir aynı. İşletim sistemlerini araştırabilirsiniz, televizyondaki işletim sistemleri Google Store desteklememektedir.

Zaten Android televizyon desteklemiyor demedim ki :). Android ise mantıken zaten destekler. Ben; kendi işletim sistemi olan sonradan Android yapılmamış "Smart" televizyonlardan bahsediyorum.

Onlar dediğiniz gibi basit bir sistemi var sonradan TV box ile akıllandırmaya çalışılıyor.
Eskidendi onlar.
Artık yeni tip ve kaliteli TV'ler özellikle Android ise epey iyiler yukarıda dediğim gibi Philips Sony tohshiba gibi TV'lerde sizin dediğiniz gibi hiç görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı