14.000 TL Dizüstü Önerisi

İ7 8750H'li işlemciler de Z370 kullanmıyor mu? Yani onlarda yükseltme şansı olmuyor mu? Birde Monster'ın malzeme kalitesi, ısı olarak önerilmiyor ki İ7 8700K'yı biliyorsunuzdur zaten ısınan bir işlemci. OC isteyince falan.
H işlemciler onboard oluyor. Yine de emin olmak için MSI'ı arayıp sorabilirsiniz. Monster'da ısınmadan şikayet eden görmedim pek. Onlarda arkadaşım kullanıyor hepsi memnun gayet. Soğutma sistemleri bakımından gayet iyi monster. Nerede önerilmiyor?

H işlemciler onboard oluyor. Yine de emin olmak için MSI'ı arayıp sorabilirsiniz. Monster'da ısınmadan şikayet eden görmedim pek. Onlarda arkadaşım kullanıyor hepsi memnun gayet. Soğutma sistemleri bakımından gayet iyi monster. Nerede önerilmiyor?
Malzeme kalitesi ve ısı konusunda Monster Laptop alınır mı konularında görüyorum genellikle. Ondan dolayı sordum. Aynı şekilde bende öyle düşünüyorum forum dışı konularda gördükten sonra vakumlu soğutucu falan öneriyorum.

Arkadaşlar yorumlar ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. ASUS markası dizüstü bilgisayarlarda sanırım rakiplerine nazaran aynı fiyat bandında biraz daha kalitesiz.
Monster veya MSI almam daha mantıklı olacak o zaman. Tekrardan teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı