14.000 TL ekran kartı dışında sistem önerisi

Alabilirsiniz hocam sadece BIOS güncellemesi gerekebilir anakartın 13400F'ı tanıyabilmesi için.

Anladım. BIOS güncelleme gerekmeyen model var mıdır veya söylesem kurup yollarlar mı?

Onlar pahalı hocam 4.5k en az BIOS Flashback'li anakart ve bir de söyleseniz yaparlar büyük ihtimalle.

Elinde hariçten ekran kartı yoksa F işlemcilerden görüntü alamazsın. İdareten görüntü alacağın düz 13500 falan al derim.

GTX 1060 6 GB var hocam. 13500 pahalı.

Onlar pahalı hocam 4.5k en az BIOS Flashback'li anakart ve bir de söyleseniz yaparlar büyük ihtimalle.
Sadece bios farkı mı var hocam yoksa fiyatlarına değer mi? Ben kendi bilgisayarımda bios güncelleme yapılabiliyorum ama yeni pc nasıl olur bilmiyorum.

GTX 1060 6 GB var hocam. 13500 pahalı.

Sadece BIOS farkı mı var hocam yoksa fiyatlarına değer mi? Ben kendi bilgisayarımda BIOS güncelleme yapılabiliyorum ama yeni PC nasıl olur bilmiyorum.

Z690 bir de o tabii farklar var 13700KF bile takıp çalıştırılabilir.

Ne zaman hocam, Şubat ayına kadar gelir mi tahmini?

Gelir hocam şu an bile üst seviye B760 anakartlar var ama yeni geldiği için fiyatları pahalı giriş seviye B760'lar 15 güne falan gelir gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…