Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
6800 e genelde 650w ve üstü öneriliyor. Arkadaşım 600w ile kullanıyor bir problem yaşamadı. 3090 15k civarına gelecek olursak da ben hiç görmedim. Eğer o fiyatlara varsa bile sence de biraz ucuz değil mi?
6800'e genelde 650W ve üstü öneriliyor. Arkadaşım 600W ile kullanıyor bir problem yaşamadı. 3090 15k civarına gelecek olursak da ben hiç görmedim. Eğer o fiyatlara varsa bile sence de biraz ucuz değil mi?
6800'e genelde 650W ve üstü öneriliyor. Arkadaşım 600W ile kullanıyor bir problem yaşamadı. 3090 15k civarına gelecek olursak da ben hiç görmedim. Eğer o fiyatlara varsa bile sence de biraz ucuz değil mi?
Hocam sahibinden üzerinden teknonoji mağazaları satıyor çok araştırırsanız 0 kapalı ürünler bulabilirsiniz ya da temiz garantili kartlar bulabilirsiniz o fiyatlara ama gene de mağazanın garanti vermesi önemli.
Böyle bir mağaza buldum İstanbul'da yaşıyorsanız gidip görmeniz daha sağlıklı olur aynı zamanda garanti politikalarına ve satış belgelerine bakabilirsiniz.
2. el 3080-3070 temiz bir ekran kartı buldunuz diyelim güç kaynağınız yetersiz. 3070 ile 4060 Ti ile arasında kalırdım DLSS3 ile 4060 Ti 16 GB gayet güzel bir şekilde işinizi görür linkini attım. 3 fanlı 10 numara...
Öyle bir hataya düşme gerekirse biraz farklı şeylerden kıs, bütçe arttır ama o hatayı yapma. Ben de alamadım diye eski PSU ile kullandım. Şu an ekran kartı arıyorum