14.000 TL ekran kartı önerisi

@matrokor
Size önerim, elinizde ki güç kaynağını satıp yeni bir güç kaynağı almanız olur. Ortalama 2000₺ bandında kaliteli bir güç kaynağı bulabilirsiniz çok rahat.
Yaklaşık 1000₺'ye satarsınız.

Uzun süre kullanmak istediğinizi yazmışsınız. Bir kere yükseltme yapmak istemişken sağlam bir şey olsun. Güç kaynağınızı değiştirdikten sonra yeni bir ekran kartı almanız daha sağlıklı olur, uzun sürede kafanız rahat olur.

attıkları ekran kartları 11-12 bin seviyesinde eğer link atarsanız bahsettiğiniz güç kaynağını birlikte alabilirim bütçem kalıyor

Ekran kartın zarar görmeyecek. 14K bütçen varsa 4060 Ti al.
14 bine ti var mı ki ben bulamadım

Attıkları ekran kartları 11-12 bin seviyesinde eğer link atarsanız bahsettiğiniz güç kaynağını birlikte alabilirim bütçem kalıyor.

14 bine Ti var mı ki ben bulamadım.

evet bütçem buna yetiyor sanırım üstüne 1-2k ekleyip güç kaynağı almam gerekecek sizce almalı mıyım?

güç kaynağım: RAMPAGE X-HORSE 600W 80 PLUS BRONZE 4x120mm RAINBOW FAN USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Kafamdaki tek soru bu süreçte ekran kartım zarar görecek mi?

Herkes farklı bir şey diyor ne yapacağımı şaşırdım

Zarar görmez sadece %100 calısmak yerine %90 calısır mesela. İşlemci görebilir ama.

attıkları ekran kartları 11-12 bin seviyesinde eğer link atarsanız bahsettiğiniz güç kaynağını birlikte alabilirim bütçem kalıyor

14 bine ti var mı ki ben bulamadım

Bu iki modeli iyi bilirim. Gayet kaliteli güç kaynaklarıdır. Bütçeniz yetiyorsa, alabilirseniz eğer kafanız daha rahat olur.

Son kez söylüyorum, elinizde ki güç kaynağı ile kullanabilirsiniz alacağınız yeni ekran kartını fakat ben o riske girmem. Pekte kaliteli bir güç kaynağı değil. O kadar para verip güçlü bir ekran kartı alacaksanız, riske girmeye değmez yani bence.

Biz öneri yapabiliriz sadece buradan. Sistem hakkında kötü bir olay ile karşılaşırsanız burada kimseyi suçlamanın hiç bir anlamı olmaz. Öyle bir durumda sorunu yine kendiniz çözeceksiniz. İşinizi garantiye alın derim ben. Son karar yine size kalmış, hayırlı olsun şimdiden.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…