14.000 TL hazır sistem önerisi

Herkese merhaba, tanıdık için 14.000TL monitör+Full kasa sistem bakıyoruz. Toplama olmayacak, direkt hazır sistem alacağız. Tamamen oyun amaçlı kullanacak, tek isteğimiz uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanması. Monitör için cafcaflı bir şeye gerek yok (kavisli ekran vs.) Sistemle alakasız bir şey olmasın yeterli. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

Sistem oldukça iyi. Ekran kartı anakart ASUS ve ASUS'un sorunsuz modelleri. Bu bütçede 5500 benim kendi görüşüm daha iyi. Kesinlikle bu sistemi öneririm. PSU'da sorunsuz bir model.

Ayrıca sistem ile beraber the calisto protocol, Dead ısland 2 ve Company of Heroes 3 hediye ediliyor.

Monitör olarak da tavsiyem budur. Bütçeyi 600 TL aşarak sorunsuz markalardan oluşan bir sistem kurmuş olacaksın.

Son düzenleme:
Böyle bi ikilide alabirsin hocam 400 lira aşıyor bütçenizi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sistemi de değerlendirebilirsiniz hocam. Fiyatı çok iyi.

Bu sistemi de değerlendirebilirsiniz hocam.

Son düzenleme:

Sistem oldukça iyi. Ekran kartı anakart ASUS ve ASUS'un sorunsuz modelleri. Bu bütçede 5500 benim kendi görüşüm daha iyi. Kesinlikle bu sistemi öneririm. PSU'da sorunsuz bir model.

Ayrıca sistem ile beraber the calisto protocol, Dead ısland 2 ve Company of Heroes 3 hediye ediliyor.

Monitör olarak da tavsiyem budur. Bütçeyi 600 TL aşarak sorunsuz markalardan oluşan bir sistem kurmuş olacaksın.
Böyle bi ikilide alabirsin hocam 400 lira aşıyor bütçenizi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sistemi de değerlendirebilirsiniz hocam. Fiyatı çok iyi.

Bu sistemi de değerlendirebilirsiniz hocam.
Herkese teşekkürler, atılan sistemler birbirleriyle benzer zaten. @techislife 'ın attığı Dost Kayaoğlu AMD işlemcili sistem+ monitör iyi görünüyor. İkisinin de malzeme kalitesi uzun sene götürür değil mi?

Attığım sistem yerine bunu da alabilirsin. Bir fark yok kasa değişiyor PSU aynı. Monitörü de sorunsuz bir model olarak biliyorum.

Attığım sistem yerine bunu da alabilirsin. Bir fark yok kasa değişiyor PSU aynı. Monitörü de sorunsuz bir model olarak biliyorum.
Tamamdır, ikisini de inceler, birini seçer alırım. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı