GökhanKABİL
Kilopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, yakın bir abim bilgisayar alacak ve benden yardım istedi, ben de sıkıntısız bir bilgisayar toplamaya çalışıyorum ona güvenilir markalardan bir toplama bilgisayar almak istiyorum ve taksitle alacağını söylüyor taksitle 2 bilgisayar buldum 14K'yı görüyorlar ikisi arasından hangsini tercih etmeliyim? Ya da öneriniz varsa yardımcı olursanız cok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Not: Sadece kasa 13-14K
Bu bilgisayarda RAM'leri Corsair Power'ı Thermaltake yapıyorum fiyat taksitle 13.745 TL'yi buluyor.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bu bilgisayarda herhangi bir değişiklik yapmıyorum ancak ekran kartı AMD oldugu icin yazılımsal problemler yaşamasın istiyorum. Taksitle 13.700 TL'yi buluyor.HAQQUS-INTEL V1 / INTEL i3-12100F / MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
HAQQUS-INTEL oyuncu bilgisayarı RX 6600 ekran kartı ve INTEL Core i3-12100F ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Oyun oynayacaksa buna bakın. Ultra ayarlarda darboğaz olmaz. Sonradan kasa fanı alacaksınız ya da seçeneklerde fanı seçin yoksa fansız geliyor.
404 - Hata | Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Taksitle 13K-14K olması istiyoruzProfesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Taksitle 13K-14K olması istiyoruzProfesyonel Oyuncu Ekipmanları
Kartınız nedir ?Taksitle 13K-14K olması istiyoruz
12 ay.
Taksitle 13K-14K olması istiyoruz
12 ay.
Taksitle 13K-14K olması istiyoruz
12 ay.
Kartınız nedir?
Hocam benim attığım sistemi alabilirsiniz 12 ay taksitle.Şöyle söyleyeyim işlemci olarak i3 12100-F tercih ettik. Yani incelemelere bakınca Ryzen 5 5500'den oyun performansı daha iyi, ekran kartı olarak da RX 6600'lü ve RTX 3050'li kasaları bulduk. Ancak sorun yaşasın istemiyorum daha önceden AMD'nin RX 590 modelini kullanmıştım WattMan hatası çok almıştım. Ama saf güç olarak da RX 6600 daha iyi. Çok aradayım.
Hocam benim attığım sistemi alabilirsiniz 12 ay taksitle.
Fiyat farkı mevcut size kalmış.Benim en üstte belirttiğim sisteme benzer, ikisi arasında hangisini tercih etmeliyim sizce?
HAQQUS-INTEL V1 / INTEL i3-12100F / MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
HAQQUS-INTEL oyuncu bilgisayarı RX 6600 ekran kartı ve INTEL Core i3-12100F ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr