14.000 TL hazır sistem tavsiyesi

GökhanKABİL

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yakın bir abim bilgisayar alacak ve benden yardım istedi, ben de sıkıntısız bir bilgisayar toplamaya çalışıyorum ona güvenilir markalardan bir toplama bilgisayar almak istiyorum ve taksitle alacağını söylüyor taksitle 2 bilgisayar buldum 14K'yı görüyorlar ikisi arasından hangsini tercih etmeliyim? Ya da öneriniz varsa yardımcı olursanız cok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Not: Sadece kasa 13-14K

Bu bilgisayarda RAM'leri Corsair Power'ı Thermaltake yapıyorum fiyat taksitle 13.745 TL'yi buluyor.

Bu bilgisayarda herhangi bir değişiklik yapmıyorum ancak ekran kartı AMD oldugu icin yazılımsal problemler yaşamasın istiyorum. Taksitle 13.700 TL'yi buluyor.

Oyun oynayacaksa buna bakın. Ultra ayarlarda darboğaz olmaz. Sonradan kasa fanı alacaksınız ya da seçeneklerde fanı seçin yoksa fansız geliyor.

Taksitle 13K-14K olması istiyoruz
12 ay.

12 ay.

12 ay.

Kartınız nedir?

Şöyle söyleyeyim işlemci olarak i3 12100-F tercih ettik. Yani incelemelere bakınca Ryzen 5 5500'den oyun performansı daha iyi, ekran kartı olarak da RX 6600'lü ve RTX 3050'li kasaları bulduk. Ancak sorun yaşasın istemiyorum daha önceden AMD'nin RX 590 modelini kullanmıştım WattMan hatası çok almıştım. Ama saf güç olarak da RX 6600 daha iyi. Çok aradayım.

Hocam benim attığım sistemi alabilirsiniz 12 ay taksitle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…