14.000 TL monitör dahil sistem önerisi

Katsumoto20

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
işlemci:i5 6900f Ekran kartı 920mx 8 gb ram 4+4 250 ssd + 500 hdd
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar yakın zamanda Allah'ın izniyle ilk PC'mi toplayacağım. LoL, Forza 4 gibi araba oyunları oynuyorum arada mükemmel FPS hastası değilim 100 iş görür.
Bu bilgisayarlardan hangisini almalıyım Ryzen 4 4500 kötü diyorlar kararsız kaldım.
AHORA 5A-1650 - Game Garaj (not:burdaki ekran kartını 6500XT almayı düşünuyorum.)
AHORA 5T12-1650 - Game Garaj (bundada ekran kartı 6500XT yapacağım.)
Bütçem bu band civarında 3K'ya da 144Hz monitör almayı planlıyorum. Bu fiyat civarlarında monitör dahil sistem önerileriniz varsa önerir misiniz?(not: Masaüstü)

Az daha butce yukseltip 6600 lu sistem almaniz daha iyi olur. Tum oyunlari ultrada oynarsiniz.

Hocamın önerdiği sisteme bakın fakat monitörü buradan almanızı tavsiye ederim.

Bu monitörün renk bozluması ve ölü piksel gibi sorunları çıkabiliyor. VA panel olmasıda işi biraz yokuşa itiyor.

Son düzenleme:
Bu monitörün renk bozluması ve ölü piksel gibi sorunları çıkabiliyor. VA panel olmasıda işi biraz yokuşa itiyor.
O butcede IPS bulamadim acikcasi. Zannetmiyorum cok sorun ciksin ama yinede.

Bu bütçe de çok alternatifi yok gibi hocam. Bir arkadaş aldı şu an memnun kendisi.

Bunları alın geçin hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…