14.000 TL NVIDIA ekran kartlı PC Önerisi

343675

Hectopat
Selam, öncelikle bu forumda siz değerli üyelerin yazdığı her şeye gerçekten önem verdiğimi belirtmeliyim.
Sadece oyun oynayacağım. Bütçem 14.000 TL.
Güncel başlık bulamadım, bu fiyata alabileceğim en başarılı NVIDIA ekran kartlı PC nedir dostlar?
Darboğaz sorunu yaşamak asla istemiyorum.
Sevgiler.

Çok teşekkürler, birkaç arkadaşıma da sordum Ryzen 5 5500 ile RTX 3060 kombinasyonunu önerdiler onlar da. Ryzen 5 5500 yeterli bir işlemci mi? İşimi görür mü? Gerçekten bilmediğim için soruyorum.

Yeterlidir hocam gönül rahatlığı ile alabilirsiniz rahat bir şekilde oyun oynatır ama bence bekleyin aceleci olmayın mutlaka benden daha farklı fikir sunan arkadaşlar olacaktır onları da dinleyin sonunda kararınızı verirsiniz.

Ben de bu fiyat aralığında bir sistem bakıyorum fakat gerek sizin attığınız sistemde olsun gerek de göz attığım diğer sistemler de olsun hep daha önce ismini duymadığım markaların ekran kartları ve anakartları kullanılmış. Mesela Afox veya Colorful markaları iyi midir? Alınır mı?

Afox Hong Kong merkezli bilgisayar ürünleri üreten bir firmadır çok bilinen Foxconn firmasının alt kuruluşu olarak ticari hayatına başlamış sonrasında Foxconn'dan ayrılıp başlı başına bir marka olmuştur ekran kartları bellekler SSD'ler vs satıyorlar bir de güç kaynağı üretiyorlar ürünlerini güvenerek alabilirsiniz.
Colorful güvenilirdir ikisi de bilinir güvenilir markalardır ürünleri iyidir alabilirsiniz. (Umarım yardımcı olabilmişimdir)

Atılan sistemlerdeki PSUlar kesinlikle değişmeli. 300 kusur lira Vento kasa güncelleştirmesi yapılabilir en azından. Frisby güven vermiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı