T TheHpv Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 229 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2024 #1 Merhabalar, 14.000 TL'ye sistem toplamak istiyorum ama hangi parçaları alacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2024
Merhabalar, 14.000 TL'ye sistem toplamak istiyorum ama hangi parçaları alacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Loyalty571 Decapat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.808 Çözümler 12 6 Nisan 2024 #2 TheHpv dedi: Merhabalar, 14.000 TL'ye sistem toplamak istiyorum ama hangi parçaları alacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu bütçeyle ancak 2. el ya da APU sistem alabilirsiniz. Bunlar yerine biraz daha para biriktirip indirim dönemi beklerseniz sizin için daha iyi olacağını düşünüyorum.
TheHpv dedi: Merhabalar, 14.000 TL'ye sistem toplamak istiyorum ama hangi parçaları alacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu bütçeyle ancak 2. el ya da APU sistem alabilirsiniz. Bunlar yerine biraz daha para biriktirip indirim dönemi beklerseniz sizin için daha iyi olacağını düşünüyorum.