Ben Teknobiyotik'ten PC toplamak istiyorum. PC + monitör + kulaklık (gercekten iyi ses kasabileceğim, mikrofonlu). Toplamda 14.000 TL bütçem var. Yardımınızı bekliyorum. Bu arada Teknobiyotik Vatan'dan daha ucuz.
Siberia 200 190TL James Donkey 610 190TL Rival 100 130TL
Kulaklık olarak o fiyata en iyi kulaklık olarak onu buldum, mouse ve klavyeyi kendi zevkime göre seçtim mouse alırken üstünün mat renk olmasına dikkat edin çünkü gold veya parlak beyaz terlediğinde ele çok yapışıyor ve rahat kullanıma engel oluyor.
Bu denli bir bütçe için Asus Rog Strix XG258Q tavsiye etmeden geçemeyeceğim. 240hz değere sahip hayalleri süsleyen bir fps oyun deneyimi sunan bu monitörü 8600k ve 1080 ti ile beslemek istenilen performansları çok rahat sunacaktır. İstediğiniz kriterler dahilinde her şer dahil bu tarzda bir sistem tavsiye ederim.
Bu denli bir bütçe için Asus Rog Strix XG258Q tavsiye etmeden geçemeyeceğim. 240hz değere sahip hayalleri süsleyen bir fps oyun deneyimi sunan bu monitörü 8600k ve 1080 ti ile beslemek istenilen performansları çok rahat sunacaktır. İstediğiniz kriterler dahilinde her şer dahil bu tarzda bir sistem tavsiye ederim.