Y Yağız Bağatoğlu Hectopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 36 27 Haziran 2018 #31 puskevit dedi: Kulaklık yada ekipmanlar için bütçe belirtirseniz önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Kulaklık için : 400 tl Hızır Alpaslan dedi: GIST-AA/R9 1900X/Asus GTX1080Ti 11GB/16GB DDR4/250GB NVM SSD/2TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Harddisk seçeneğinden 1TB yapın ve SSD yükseltme şansınız da oluyor Genişletmek için tıkla... Zaten 1TB . Yağız Bağatoğlu dedi: Kulaklık için : 400 tl Zaten 1TB . Genişletmek için tıkla... Anladım . Ama kalan miktara monitör yetmez ki .
puskevit dedi: Kulaklık yada ekipmanlar için bütçe belirtirseniz önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Kulaklık için : 400 tl Hızır Alpaslan dedi: GIST-AA/R9 1900X/Asus GTX1080Ti 11GB/16GB DDR4/250GB NVM SSD/2TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Harddisk seçeneğinden 1TB yapın ve SSD yükseltme şansınız da oluyor Genişletmek için tıkla... Zaten 1TB . Yağız Bağatoğlu dedi: Kulaklık için : 400 tl Zaten 1TB . Genişletmek için tıkla... Anladım . Ama kalan miktara monitör yetmez ki .
puskevit Kilopat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 431 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2018 #32 O fiyat tam ara fiyat ama Corsair void rgb Steelseries arcits 5 öneririm.
Y Yağız Bağatoğlu Hectopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 36 27 Haziran 2018 #33 puskevit dedi: O fiyat tam ara fiyat ama Corsair void rgb Steelseries arcits 5 öneririm. Genişletmek için tıkla... Onun yerine mithraininkini alsam . Aynı şekilde ses kasabilir miyim ? Ya da onun gibi ses alabilnek için sadece kulaklığın aynı olması yeterli midir ? puskevit dedi: O fiyat tam ara fiyat ama Corsair void rgb Steelseries arcits 5 öneririm. Genişletmek için tıkla... Sanırım iki farklı model girdin . Hangisini almalıyım ?
puskevit dedi: O fiyat tam ara fiyat ama Corsair void rgb Steelseries arcits 5 öneririm. Genişletmek için tıkla... Onun yerine mithraininkini alsam . Aynı şekilde ses kasabilir miyim ? Ya da onun gibi ses alabilnek için sadece kulaklığın aynı olması yeterli midir ? puskevit dedi: O fiyat tam ara fiyat ama Corsair void rgb Steelseries arcits 5 öneririm. Genişletmek için tıkla... Sanırım iki farklı model girdin . Hangisini almalıyım ?
puskevit Kilopat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 431 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2018 #34 Yağız Bağatoğlu dedi: Onun yerine mithraininkini alsam . Aynı şekilde ses kasabilir miyim ? Ya da onun gibi ses alabilnek için sadece kulaklığın aynı olması yeterli midir ? Sanırım iki farklı model girdin . Hangisini almalıyım ? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz model muhtemelen hyperx cloud 2 oda iyi bir model daha pahalı sadece hepsi aynı aşağı yukarı ama ben voidi tercih ederdim.
Yağız Bağatoğlu dedi: Onun yerine mithraininkini alsam . Aynı şekilde ses kasabilir miyim ? Ya da onun gibi ses alabilnek için sadece kulaklığın aynı olması yeterli midir ? Sanırım iki farklı model girdin . Hangisini almalıyım ? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz model muhtemelen hyperx cloud 2 oda iyi bir model daha pahalı sadece hepsi aynı aşağı yukarı ama ben voidi tercih ederdim.
Y Yağız Bağatoğlu Hectopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 36 27 Haziran 2018 #35 puskevit dedi: Bahsettiğiniz model muhtemelen hyperx cloud 2 oda iyi bir model daha pahalı sadece hepsi aynı aşağı yukarı ama ben voidi tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... corsair void hepsiburada'da yok da hepsiburada'da olanlardan önerebileceğiniz var mı ?
puskevit dedi: Bahsettiğiniz model muhtemelen hyperx cloud 2 oda iyi bir model daha pahalı sadece hepsi aynı aşağı yukarı ama ben voidi tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... corsair void hepsiburada'da yok da hepsiburada'da olanlardan önerebileceğiniz var mı ?
puskevit Kilopat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 431 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2018 #36 Yağız Bağatoğlu dedi: corsair void hepsiburada'da yok da hepsiburada'da olanlardan önerebileceğiniz var mı ? Genişletmek için tıkla... Artics 5 yada 3 öneririm o zaman aralarindaki tek fark rgb sanırsam öyleyse 3 ü gözü kapalı alın deneme fırsatı bulmuştum.
Yağız Bağatoğlu dedi: corsair void hepsiburada'da yok da hepsiburada'da olanlardan önerebileceğiniz var mı ? Genişletmek için tıkla... Artics 5 yada 3 öneririm o zaman aralarindaki tek fark rgb sanırsam öyleyse 3 ü gözü kapalı alın deneme fırsatı bulmuştum.
Y Yağız Bağatoğlu Hectopat Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 36 27 Haziran 2018 #37 puskevit dedi: Artics 5 yada 3 öneririm o zaman aralarindaki tek fark rgb sanırsam öyleyse 3 ü gözü kapalı alın deneme fırsatı bulmuştum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkur ederim .
puskevit dedi: Artics 5 yada 3 öneririm o zaman aralarindaki tek fark rgb sanırsam öyleyse 3 ü gözü kapalı alın deneme fırsatı bulmuştum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkur ederim .