14.000 TL televizyon önerisi

mühendisHalil

Kilopat
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Elektronik Müh Adayı
Televizyon alacağım fakat webOS hiç kullanmadım. LG kalitesi ortada fakat isletim sistemi cok mi kısıtlı acaba Tizen kullandım. Çoğu kişi Android tavsiye ediyor diye Arçelik Beko Grundig modellerine bakıyorum fakat garanti bitimi sonrası sıkıntı yasayanlar olduğunu gördüm. Bütçe 14.000 TL min boyut 55 inç olsun. Teşekkürler

Android işi kolay bir TV stick-box alırsınız oldu bitti. LG varken yazdığınız dandik markalar alınmaz. Bu da güzel bir model.
Bendeki amblight TV 10 yıldır sorunsuz çalışıyor, şimdiki modellere taş çıkarır.

Bende 10 senedir kullanıyorum tek bir kere bile üzmedi beni!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bende de bundan var, kullanmadığım için kuzenime verdim 1 hafta önce 10 yıl da o kullanır

Haklısınız aslında, ama genellikle kalite sınıfı olarak LG, Samsung ilk sıra, ikinci sıra olarak Philips, TCL ve Arçelik grubu geldiği ve 3. olacakta Vestel, Toshiba, Onvo vs geldiği söyleniyor. Philips de istediğim fiyat bareminde 55 inc bulamadım ama ambilight dışında çok farkı var mı LG'den?

LG olanı atabilir misiniz acaba? Panel olarak en iyisi LG diye biliyorum. Teknoloji konusunu da dediğim gibi ekstralarla çözebilirisniz.

LG olanı atabilir misiniz acaba? Panel olarak en iyisi LG diye biliyorum. Teknoloji konusunu da dediğim gibi ekstralarla çözebilirisniz.

Genede sonuçta tekno ürün. Bazen en iyisinde bile sıkıntı çıkabilir. Mercedeste bile olabiliyor.

LG olan bu hocam, Lg fiyatına göre iyi gibi duruyor. Yoksa Android TV tarafında bu ürünü düşünüyorum. Grundig yani özellikleri bayağı cazip gelmişti (elac ses sistemi, Dolby Atmos, Dolby vision vs.) Ama dediğiniz gibi işte Grundig marka.

Ayrı kaliteli bi android boxun varsa TVde yeterki panelin iyi olsun. Android veya web OS önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…