14.000 TL televizyon önerisi

LG olan iyi gibi hocam. Daha önce TV'sini kullanma şansım olmadı fakat monitörün LG ve panel kalitesi gerçekten şahane. Televizyonda da bir o kadar başarılı olduklarını düşünüyorum. Dediğim gibi alacaksanız LG Samsung veya Philips alın, Grundig tavsiye etmiyorum.

Çok teşekkür ederim. Grundig'te özelliklere tav olmuştum fakat dediğiniz gibi genel merkezle görüştüğümde panel tipini bile söyleyemediler net bir şekilde, LG, Samsung, Philips dünya markası olduğu herkes tarafından kabul edilir. Servis konusunda bayağı iyi koç (Arçelik) grubu onun dışında dediklerinize harfiyen katılıyorum.
Ayrı kaliteli bi android boxun varsa TVde yeterki panelin iyi olsun. Android veya web OS önemli değil.

Grundig arçeliğe bağlı sanırım. Xiaomi ve Redmi gibi düşünenilirsiniz. Arçelik ürünleri daha kaliteliyken Grundig'in özellikleri fiyatına göre daha iyi fakat kalitesiz.

Grundig arçeliğe bağlı sanırım. Xiaomi ve Redmi gibi düşünenilirsiniz. Arçelik ürünleri daha kaliteliyken Grundig'in özellikleri fiyatına göre daha iyi fakat kalitesiz.

Birebir aynısı sadece yazısını değiştirmiş Arçelik Beko Grundig yazıyor model kodları bile aynı neredeyse.
Barış bey o zaman tercihimi LG'den yana mı kullanayım

Birebir aynısı sadece yazısını değiştirmiş Arçelik Beko Grundig yazıyor model kodları bile aynı neredeyse.
Barış bey o zaman tercihimi LG'den yana mı kullanayım
Dediğim gibi 3 marka da üzmez, hangisinin özellikleri cazip geliyorsa onu alın. Benim önerim lg.

BU8100 modeli var bende de, mükemmel bir televizyon fakat takılmalar oluyor menüde falan, Samsung TV alınacaksa quantum işlemcili model alınmalı Crystal değil. 50Q60b modeline bakabilirsiniz indirime giriyor bazen.

Dediğim gibi 3 marka da üzmez, hangisinin özellikleri cazip geliyorsa onu alın. Benim önerim LG.

Katılıyorum, 3 markada güzel daha önce 3 markayı da deneyimledim Philips'in paneli bayağı kalın ve netlik oranı biraz düşükdü sanki ortamdanda kaynaklı olabilir bilmiyorum ama televizyonun kenarları ve paneli dediğim gibi bayağı kalındı kaba duruyordu, LG de bir sıkıntı yaşamamışlar renkleri falan nasıldı onu hiç hatırlamıyorum ama memnun olduklarını söylemişti bir akrabam, kendi evimde de Samsung TV kullanıyorum televizyonun yan tarafı 1TL gibi bayağı ince, panelide ince, renkleri vs bayağı iyi fakat alacaksanız Crystal almayın quantum alın etiketinde Q diye geçer, çünkü takılmalar oluyor Crystal işlemcili modellerde, mesela 50Q60b veya 67b güzel bir tercih olabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…