14.000 TL'ye 2. el ve %89 pil sağlığı olan iPhone 12 Mini alınır mı?

selman17

Decapat
Daha fazla  
P20 Lite telefonum var ve 3,5 yıldır kullanıyorum, iyice bozuldu, IOS'a geçmek istiyorum. 14.000 TL'ye iPhone 12 Mini buldum ve %89 pil sağlığı var kutu, fatura vs var. Garantisi 5 ay devam ediyor.
Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
P20 Lite telefonum var ve 3,5 yıldır kullanıyorum, iyice bozuldu, IOS'a geçmek istiyorum. 14.000 TL'ye iPhone 12 mini buldum ve %89 pil sağlığı var kutu, fatura vs var. Garantisi 5 ay devam ediyor.
Sizce alınır mı?

iPhone pil sağlığı hızlı bitiyor alabilirsiniz.

P20 Lite telefonum var ve 3,5 yıldır kullanıyorum, iyice bozuldu, IOS'a geçmek istiyorum. 14.000 TL'ye iPhone 12 Mini buldum ve %89 pil sağlığı var kutu, fatura vs var. Garantisi 5 ay devam ediyor.
Sizce alınır mı?
iPhone 12 mini kullandım telefon hakkında ikilemdeyseniz çok memnundum geçerseniz pişman olmazsınız.

Ürün yurt dışı mı?
Telefonun IMEI'si telefonla aynı mı?

Evet Türkiye cihazı vatandan alınmış, fatura falan da var.

iPhone 12 mini kullandım telefon hakkında ikilemdeyseniz çok memnundum geçerseniz pişman olmazsınız.

Yani gün içinde şarj ömrü beni ikileme soktu insanlar şarjı hızlı bitiyor demiş. Günü bitirebilir miyim?

Evet Türkiye cihazı vatandan alınmış, fatura falan da var.

Yani gün içinde şarj ömrü beni ikileme soktu insanlar şarjı hızlı bitiyor demiş. Günü bitirebilir miyim?
Sanaldan kimse ürün hatalıysa bile yazmaz, bu işler sürpriz yumurta gibi. Satıcı güvenilir biriyse, İade sağlanabilir bir ürün ise satın alabilirsiniz

Sanaldan kimse ürün hatalıysa bile yazmaz, bu işler sürpriz yumurta gibi. Satıcı güvenilir biriyse, iade sağlanabilir bir ürün ise satın alabilirsiniz.

Hocam zaten gidip görüp öyle alacağım yakın yerde 1 saatlik yol. + garantisi de var o yüzden güvendim adamla 20 dk falan konuştuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…