Faizli satın alamam şu anda faizsiz bir şey yok evet ama 14'e almak varken 17 vermeyi mantıklı bulmuyorum ki alsam da 3 bin liraya monitör de ekleyerek alacağım.
Hocam haklılık payınız var lakin attığınız sistemler elden çıkarılmalık artık eski nesil kartlı ve işlemciye sahip. Bence 3 fazla verin güzel bir sistem alın. Anakartta kötüymüş.
Güncel oyunları bu sistemlerden hiçbirisiyle keyif verecek kalitede oynayamazsın. İlla şu üç öneriden birini seçin alayım diyosan ilk sıradaki ürünü alabilirsin.
Güncel oyunları bu sistemlerden hiçbirisiyle keyif verecek kalitede oynayamazsın. İlla şu üç öneriden birini seçin alayım diyosan ilk sıradaki ürünü alabilirsin.
Faizli satın alamam şu anda faizsiz bir şey yok evet ama 14'e almak varken 17 vermeyi mantıklı bulmuyorum ki alsam da 3 bin liraya monitör de ekleyerek alacağım.
Dostum ben sadece şunu bilir, şunu söylerim: Yaklaşık 13 yıldır AMD ekran kartı kullanıyorum ama hiçbir zaman memnun kalmadım. He ilk 1 yıl içinde çok memnun kaldım, hiç problem yaşatmadılar ama NVIDIA nedense Mercedes gibi. Ne ararsan var. AMD de BMW gibi, hani alacaksın yanlayacaksın bozuldu mu satacaksın gibi bir şey. Alacaksan NVIDIA ekran kartı al, bir kez bin. Tamam.