14.000 TL'ye sistem toplama önerisi

yusufselim766

Picopat
14.000 TL bütçe ile nasıl bir şey yapılabilir? APU sistem dizip sonra ekran kartı taktırmak mantıklı olur mu? (sadece kasa ve sıfır parçalarla)

Son düzenleyen: Moderatör:
14.000 TL bütçe ile nasıl bir şey yapılabilir? APU sistem dizip sonra ekran kartı taktırmak mantıklı olur mu? (sadece kasa ve sıfır parçalarla)

Sıfır zaten APU anca toplarsın başka çaren yok. Mantıklı mı yani bütçeni biriktirmen daha sağlıklı.

Bütçeye monitör dahil mi?
2.el parçalar ile ekran kartlı bir sistem mümkün. APU sistem ile hiç uğraşma derim.

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-enermax-maxpro-iii-emp700w-700-w-fiyati,878995280.html (iyizico + parapola her neyse ile birlikte alınca 185TL'ye geliyor)
Toplamda 13.700TL. Kasayı boş ver.

Kasayı bit pazarı gibi yerlerden ucuza bulmayı düşünüyorum, teşekkürler.

Ben APU sistem denilince halen AM4 g serisine gidiyorum . AM5'lerle birlikte mantılı oluyor işlemci gücünden kısmış olmuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…