14.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
14000

aurexqq

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 14 bin TL bütçem var, daha üstüne çıkamam. Telefon arıyorum aklımda en çok yatan POCO X5 Pro, POCO F4 (6) GB RAM Redmi Note 12 Pro Samsung A54 var POCO olarak bana F4'dü herkes çok öneriyor, 870 işlemcisi olduğu için ama POCO X5 RAM ve batarya olarak daha iyi işlemci olarak 1 tık altında 778G kullanıyor biri 12200 TL diğeri 13700 TL sizce bu 4 telefondan hangisi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz bütçe aşman durumunda S21 FE veya Realme GT2, aksi takdirde A54 alman daha mantıklı. POCO F4 ise sadece oyun ağırlıklı bir kullanımın var ise tercih edilebilir bir cihaz. Bunun dışında güncelleme desteği A54'ten kısa ve kamerası kötü.

Biraz bütçe aşman durumunda S21 FE veya Realme GT2, aksi takdirde A54 alman daha mantıklı. POCO F4 ise sadece oyun ağırlıklı bir kullanımın var ise tercih edilebilir bir cihaz. Bunun dışında güncelleme desteği A54'ten kısa ve kamerası kötü.

Çok oyun oynayan biri değilim oynarsam küçük oyunlar oynarım genelde sosyal medya kullanırım bütçe çok açamıyorum param sınırlı F4 dediğiniz gibi güncelleme desteği bitebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı