14.000 TL'ye Ultrabook Önerisi

Başlığı tekrardan güncellemek istedim. Macbook air/pro ve diğer windows modeller ile arasındayım önerisini olan var mı acaba ?

Başlığı tekrardan güncellemek istedim. Macbook air/pro ve diğer windows modeller ile arasındayım önerisini olan var mı acaba ?
Macbook Air m1 iyidir, Windows tarafında ekran kartlı böyle bir model var. Yarı Ultrabook denilebilir.

Öneriniz için çok teşekkür ederim. Tamamen iş odaklı olacağımdan ötürü olabildiğince küçük ekranlı ve hafif bir cihaz benim açımdan çok daha mantıklı olacaktır. Gaming cihazımı taşırken yaşadığım sıkıntılardan artık kurtulmak istiyorum

MacOS işletim sistemi sizin için sorun değilse Macbook Air m1 alınabilir o halde.

MacOS işletim sistemi sizin için sorun değilse Macbook Air m1 alınabilir
Genellikle office uygulamaları ve bazı zamanlarda SQL ile uğraşacağım için MacOS sistemin bir problem yaratmayacağını düşünüyorum. Tek sorunum ethernet bağlantısını Thunderbolt ile dönüştürmek olur muhtemelen.
İki model arasındaki fark nedir ? Fiyat farkına değer mi merak ediyorum.

Son düzenleme:
Soğutma sistemi Pro modelinin daha iyi, ağır işler yapmayacağınız için bu çokta önemli değil.
400cd 500cd ekran farkı var. Air biraz daha hafif.
Pro'nun bataryası biraz daha iyi.
Sizin için Air daha mantıklı bence. Fiyat farkına değecek bir şey yok.
Touch ID'nin yanı sıra Touch Bar özelliği var birde Pro modelinde.

Öncelikle çok teşekkür ederim. MacBook Air modelinde karar kılmalı mıyım sizce yoksa değerlendirebileceğim başka cihazlar da var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…