Dostlar selam. Kendime hem yeni nesil oyunları rahat açabilecek hem de Unity, Unreal Engine gibi oyun motorlarında rahatça projeler tasarlayabileceğim bir hazır sistem arıyorum. Bana başlıkta belirttiğim fiyat bandında 1-2K'lık payla birlikte hazır sistem önerileri yaparsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Dostlar selam. Kendime hem yeni nesil oyunları rahat açabilecek hem de Unity, Unreal Engine gibi oyun motorlarında rahatça projeler tasarlayabileceğim bir hazır sistem arıyorum. Bana başlıkta belirttiğim fiyat bandında 1-2K'lık payla birlikte hazır sistem önerileri yaparsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Senin attığın o sistemlede bu işleri rahatlıkla yaparsın hatta ekran kartı ve PSU çok daha iyi. Sadece şunun uyarısını yapayım ileride parça değiştirmek istersen ilk işlemciyi değiştir. Çünkü i3 12100F işlemcisi RTX 3060'a zar zor yetebilen bir işlemci hatta bazı oyunlarda ufak kayıplar ve darboğazlar yaşatabilir dikkat etmekte fayda var. Fakat dediğim gibi söylediğin işleri rahatlıkla yaparsın.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
Dostlar şu anlık bu sistemde karar kılmış bulunmaktayım. Vento markası FSP group çatısı altında çalışan bir firmaymış. Güç kaynakları da FSP güvencesiyle üretiliyordur diye düşünüyorum. Ama SSD kısmına baktığım zaman okuma ve yazma değerleri diğer M.2 SSD'lere göre çok düşük gözüküyor. Bu çok belirgin bir fark oluşturur mu?
www.itopya.com
Dostlar şu anlık bu sistemde karar kılmış bulunmaktayım. Vento markası FSP group çatısı altında çalışan bir firmaymış. Güç kaynakları da FSP güvencesiyle üretiliyordur diye düşünüyorum. Ama SSD kısmına baktığım zaman okuma ve yazma değerleri diğer M.2 SSD'lere göre çok düşük gözüküyor. Bu çok belirgin bir fark oluşturur mu?
www.itopya.com
Saniyede 1900 MB okuma 1000 MB yazma aslında düşük değil gayet yüksek fakat oyun projeleri için belki yetersiz gelebilir size. Değiştirebilirsiniz bütçeniz varsa ama yoksa hiç ellemeyin dediğim gibi değerler yinede yeterli.