14-15 bin TL hazır sistem önerisi

TRsraD

Hectopat
Dostlar selam. Kendime hem yeni nesil oyunları rahat açabilecek hem de Unity, Unreal Engine gibi oyun motorlarında rahatça projeler tasarlayabileceğim bir hazır sistem arıyorum. Bana başlıkta belirttiğim fiyat bandında 1-2K'lık payla birlikte hazır sistem önerileri yaparsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Tam aradığın bütçede RTX 3060 var piyasadaki tüm oyunları oynatır. Bilgisayar olarak da bu bütçede daha iyisini bulamazsın.

LİNK: ULTIMA-3060 / INTEL I3-12100F / INTEL I3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Hocam bu sistem ile dediğim programlarda istediğim gibi projeler tasarlayabilirim değil mi?

Bir de bu sistem bulunuyor senin attıklarınla aynı sadece marka olarak MSI kullanmışlar.

Gaming.gen'deki sistemi öneririm PSU cok daha kaliteli.

Hocam sana da aynı soruyu sormak istiyorum. Bu sistem ile dediğim programlarda istediğim gibi projeler tasarlayabilirim değil mi?

Şu anki sistemim.
Ryzen 5 1600 AF.
GTX 1650 Super'li bu sistemde de açabiliyorum ama yavaştan performans kayıpları oluşmaya bşaladı.

Son düzenleme:

Senin attığın o sistemlede bu işleri rahatlıkla yaparsın hatta ekran kartı ve PSU çok daha iyi. Sadece şunun uyarısını yapayım ileride parça değiştirmek istersen ilk işlemciyi değiştir. Çünkü i3 12100F işlemcisi RTX 3060'a zar zor yetebilen bir işlemci hatta bazı oyunlarda ufak kayıplar ve darboğazlar yaşatabilir dikkat etmekte fayda var. Fakat dediğim gibi söylediğin işleri rahatlıkla yaparsın.

Son düzenleme:

Dostlar şu anlık bu sistemde karar kılmış bulunmaktayım. Vento markası FSP group çatısı altında çalışan bir firmaymış. Güç kaynakları da FSP güvencesiyle üretiliyordur diye düşünüyorum. Ama SSD kısmına baktığım zaman okuma ve yazma değerleri diğer M.2 SSD'lere göre çok düşük gözüküyor. Bu çok belirgin bir fark oluşturur mu?

Hocam bütçeniz yetiyorsa skc3000s yapabilirsiniz SSD'yi.

Saniyede 1900 MB okuma 1000 MB yazma aslında düşük değil gayet yüksek fakat oyun projeleri için belki yetersiz gelebilir size. Değiştirebilirsiniz bütçeniz varsa ama yoksa hiç ellemeyin dediğim gibi değerler yinede yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…