14.200 TL'ye Series X alınır mı?

N3F3S

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, dün bir çılgınlık yapıp çipli Switch Lite'ımı 7K'ya satıp üzerine para koyarak 14200₺'ye garantisi bu yıl şubatta bitmiş, TR faturalı, hemen hemen 3 yıllık bir Series X ve GP marka 4 adet doldurulabilir pil ve şarj adaptörünü aldım ama sizce mantıklı olmuş mudur, bazı arkadaşlar tekrar satmak istediğim zaman garantisiz konsolun satılmayacağını söylüyorlar ama gerçeklik payı var mıdır?

İkinci el 3070 ti R5 5600 toplardın.
Adamda 7700XT sistem var zaten.

Iyi mi bilemem ama mantiksiz degil hocam. Hayirli olsun iyi gunlerde kullan.

Alınır güzel alet. PC uğraşmaktan iyidir. 4K 60FPS alır rahat. Xbox oyunları eski Steam fiyatı gibi aşırı ucuz ve sürekli indirim var. Misal GT5 80-180TL ama Online oynamak için game Pass gerek. Hikaye de gerek yok. PUBG benzeri oyunlarda Online da sıkıntı yok.
Hikayeli oyun seviyorsan al oyunlar bedava. Online oyun seviyorsan alma.

İkinci el 3070 ti R5 5600 toplardın.
Arkadaşın dediği gibi Rx 7700XT'li sistemim var hocam pc konusunda sıkıntım yok.
Adamda 7700XT sistem var zaten.

Iyi mi bilemem ama mantiksiz degil hocam. Hayirli olsun iyi gunlerde kullan.
Sağolun hocam.
Peki ben bunu nereden bilebilirim?
Haklısınız, imza gözükme ayarlarınız kapalıysa göremeyebilirsiniz, imzamda yazıyor.
Teşekkürler hocam, PC'de ki monitör 2k, evimde de 4k QLED TV vardı FPS oyunları harici 4k da oynarım diye aldım bakalım umarım problem çıkarmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…