ÖmerFarukGüneypc Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #1 Fotoğraftaki gibi sistem özelliklerinde bir PC sizce 14500TL'ye alınır mı?
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 24 Temmuz 2023 #2 O nasıl PSU öyle ilk defa duydum. SSD 240 GB bir şeyine yetmez. Gigabyte Eagle soğutması iyi değil. Bunların dışında fiyatına göre iyi.
O nasıl PSU öyle ilk defa duydum. SSD 240 GB bir şeyine yetmez. Gigabyte Eagle soğutması iyi değil. Bunların dışında fiyatına göre iyi.
ÖmerFarukGüneypc Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #3 512260 dedi: O nasıl PSU öyle ilk defa duydum. SSD 240 GB bir şeyine yetmez. Genişletmek için tıkla... Hocam ayrıdan HDD taktiracağım 1TB'lik
512260 dedi: O nasıl PSU öyle ilk defa duydum. SSD 240 GB bir şeyine yetmez. Genişletmek için tıkla... Hocam ayrıdan HDD taktiracağım 1TB'lik
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 24 Temmuz 2023 #4 ÖmerFarukGüneypc dedi: Hocam ayrıdan HDD taktiracağım 1TB'lik Genişletmek için tıkla... Hocam sakın HDD'den uzak durun çok yavaş. Nereden alıyorsunuz linkini atma şansınız var mı?
ÖmerFarukGüneypc dedi: Hocam ayrıdan HDD taktiracağım 1TB'lik Genişletmek için tıkla... Hocam sakın HDD'den uzak durun çok yavaş. Nereden alıyorsunuz linkini atma şansınız var mı?
ÖmerFarukGüneypc Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #5 512260 dedi: Hocam sakın HDD'den uzak durun çok yavaş. Genişletmek için tıkla... Yok öyle değil ayrıdan takacağım SSD kalacak SSD'nin performansını kullanıp HDD'nin depolamasini kullanmış olacak
512260 dedi: Hocam sakın HDD'den uzak durun çok yavaş. Genişletmek için tıkla... Yok öyle değil ayrıdan takacağım SSD kalacak SSD'nin performansını kullanıp HDD'nin depolamasini kullanmış olacak
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 24 Temmuz 2023 #6 ÖmerFarukGüneypc dedi: Yok öyle değil ayrıdan takacağım SSD kalacak SSD'nin performansını kullanıp HDD'nin depolamasini kullanmış olacak Genişletmek için tıkla... Öyle olmuyor işte. Oyunlar çok yavaş açılıyor hayatın bekleme ekranlarında geçer sen bana güven oyun depolamak için HDD alınmaz. Hazır sistem mi bu? Özelleştirme seçeneklerine bir bakayım öyleyse.
ÖmerFarukGüneypc dedi: Yok öyle değil ayrıdan takacağım SSD kalacak SSD'nin performansını kullanıp HDD'nin depolamasini kullanmış olacak Genişletmek için tıkla... Öyle olmuyor işte. Oyunlar çok yavaş açılıyor hayatın bekleme ekranlarında geçer sen bana güven oyun depolamak için HDD alınmaz. Hazır sistem mi bu? Özelleştirme seçeneklerine bir bakayım öyleyse.
ÖmerFarukGüneypc Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #7 512260 dedi: Öyle olmuyor işte. Oyunlar çok yavaş açılıyor hayatın bekleme ekranlarında geçer sen bana güven oyun depolamak için HDD alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam orada HDD USB görevi görecek yani siz yanlış anladınız
512260 dedi: Öyle olmuyor işte. Oyunlar çok yavaş açılıyor hayatın bekleme ekranlarında geçer sen bana güven oyun depolamak için HDD alınmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam orada HDD USB görevi görecek yani siz yanlış anladınız
5 512260 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 3.514 Çözümler 27 24 Temmuz 2023 #8 ÖmerFarukGüneypc dedi: Hocam orada HDD USB görevi görecek yani siz yanlış anladınız Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Oyunları HDD'de depolayıp oynayacağın zaman SSD'ye mi taşıyacaksın onunla uğraşılmaz. Linkini atar mısın? Son düzenleme: 24 Temmuz 2023
ÖmerFarukGüneypc dedi: Hocam orada HDD USB görevi görecek yani siz yanlış anladınız Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Oyunları HDD'de depolayıp oynayacağın zaman SSD'ye mi taşıyacaksın onunla uğraşılmaz. Linkini atar mısın?