14.900TL'ye 512 GB Steam Deck (sıfır) alınır mı?

Evet arkadaşlar sorum böyle, öyle çok uçup kaçmasına gerek yok sadece gezerek oyun oynamak istiyorum ve bütçe maksimum 15k. ROG Ally, Ayaneo gibi konsollar 25-30k civarında olduğundan bütçemin 2 katı. Zaten Switch oyun fiyatları ortada. Hatta W11 kurup başka işlerimi de halletmeyi düşünüyorum (aynı eski Pda'lar gibi). Bu konuda sizin görüşünüz nedir yazarsanız sevinirim.
Alınır ve steam deck tavsiye ederim koskoca steam yaptı konsolu ve artık kimse steam'i sallayacağını düşünmüyor bütün oyunlar steam'e geliyor zaten hayırlı olsun güle güle kullanın

Linus Sebastian dimi. Adamın görmediği ekipman yok :)
Steam deck'i çok övüyor ya benim hiçbir ihtiyacım olmamasına rağmen acaba demeden duramıyorum. Hayır üründe kötü değil. Ev dışında oyun oynayan kişiler için çok güzel. Yanına bir de güç kaynağı alınırsa tadından yenmez.

Steam Deck'i çok övüyor ya benim hiçbir ihtiyacım olmamasına rağmen acaba demeden duramıyorum. Hayır üründe kötü değil. Ev dışında oyun oynayan kişiler için çok güzel. Yanına bir de güç kaynağı alınırsa tadından yenmez.

Öyle öyle. Zaten 10000Mh'lık Power bankle kullanacağım.

Öyle öyle. Zaten 10000Mh'lık Power bankle kullanacağım.
Hocam ürünü aldıjtan 3 ay kadar sonrasında böyle cihazın allah belasını mesajınızı bekliyorum. Ulan ürünün tek kötü yanı windows ile gelmemesi olabilirmi ihtiyacım ve kullanacağım düzgün bir fırsatım olmadığı halde aklıma yatıyor. İşin kötü yanı almamak için tek nedenim o paraya her oyunu 1080p yüksek kalitede oynatan bilgisayarımı yükseltebilecek olmam. Bu ürünün geliştirilmesinde her türlü emeği ve faydası olan kişilerden şikayetçiyim, bir ürünü niye bu kadar hoş yaparsın be arkadaş?

Hocam ürünü aldıjtan 3 ay kadar sonrasında böyle cihazın allah belasını mesajınızı bekliyorum. Ulan ürünün tek kötü yanı windows ile gelmemesi olabilirmi ihtiyacım ve kullanacağım düzgün bir fırsatım olmadığı halde aklıma yatıyor. İşin kötü yanı almamak için tek nedenim o paraya her oyunu 1080p yüksek kalitede oynatan bilgisayarımı yükseltebilecek olmam. Bu ürünün geliştirilmesinde her türlü emeği ve faydası olan kişilerden şikayetçiyim, bir ürünü niye bu kadar hoş yaparsın be arkadaş?
Valla öyle. Switch dedim oyunları pahalı. Rog'u geçtim pahalı. Telefonda iyi oyun yok. Ama bu cihazda oyun su fiyatına bile var (Payday 2 mesela). W11 kur klavye mouse tak bide CRT veya LCD eski bir mönitor ile manyak olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı