Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler diliyorum, şu anda ASUS TUF 165Hz 1ms IPS panel monitor kullanıyorum. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte DLSS olsun FSR olsun FPS'lerde bayağı bir yükselme söz konusu. Genel olarak sadece Warzone oynuyorum ve FPS oyunları 165 FPS üstünü rahat alabiliyorum yer yer 300'leri gördügüm de oluyor Warzone'da. Bu sebepten 280 Hz bir monitor almak istiyorum. Sizlerden IPS panel olması şartıyla önerilierinizi bekliyorum. Bütçem 14K, teşekkürler şimdiden.
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler diliyorum, şu anda ASUS TUF 165Hz 1ms IPS panel monitor kullanıyorum. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte DLSS olsun FSR olsun FPS'lerde bayağı bir yükselme söz konusu. Genel olarak sadece Warzone oynuyorum ve FPS oyunları 165 FPS üstünü rahat alabiliyorum yer yer 300'leri gördügüm de oluyor Warzone'da. Bu sebepten 280 Hz bir monitor almak istiyorum. Sizlerden IPS panel olması şartıyla önerilierinizi bekliyorum. Bütçem 14K, teşekkürler şimdiden.
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Dell Alienware AW2523HF 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell Alienware AW2523HF 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 12.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Online oyunlarda DLSS ilgili bilgin olsun, yurt dışında birçok kullanıcı DLSS açık diye ban yiyor. Aslında İllegal bir şeyde yapmıyorlar. Ama böyle bir şey söz konusu. Online oyunlarda DLSS açılmasını tavsiye etmiyorum.