14 bin TL 2K 240 Hz monitör önerisi

Bütçe
14000

violetizm

Decapat
Daha fazla  
Monitör
Samsung 27" ODYSSEY G6 ve Gigabyte GS27Q X 27
Son düzenleme:
Son düzenleme:
G65B al geç.

Samsungun gendi sitesinde ogrenci indirimi ile 10000 TL'ye düşüyor. O şekilde almanı öneririm.

Herkes aynı monitörlerde kararsız kalıyor. Ben de bunlar arasında kararsız kalmıştım özellikle Asus ve Samsung arasında kaldım, sonrasında G65 siparişi verdim. Daha önce hiç VA panel ve curve kullanmadım. Ancak bütün forumlardaki arkadaşlar G65B öneriyor. Daha teslim olmadı gelince deneyimlerimi paylaşırım

Önerileriniz için teşekkür ederim G65B modelinde karar kıldım büyük ihtimalle onu sipariş vereceğim teşekkürler.

İfadeler: kxy
Aralarından en iyileri G65B ile VG27AQML1A. G65B bir tık daha iyidir ama.
IPS olan VG27AQML1A'dan da iyidir dimi hocam G65B? Hem KS için yararlı bir bilgi olur aynı durumdayız Biri IPS diğeri VA panel.
Önerileriniz için teşekkür ederim G65B modelinde karar kıldım büyük ihtimalle onu sipariş vereceğim teşekkürler.
Hayırlı olsun şimdiden.

Kutudan DP kablo çıkıyor; DP ile mi yoksa HDMI 2.1 kablo alıp onunla mı kullanmak gerekir bilemedim hocam. Benim monitör kargoda gözüküyor gelsin bakacağım size de yazarım.

IPS olan VG27AQML1A'dan da iyidir dimi hocam G65B? Hem KS için yararlı bir bilgi olur aynı durumdayız Biri IPS diğeri VA panel.
Renk gamutu olarak benzerler. G65B, VA olmasından ötürü kontrast tarafında çok daha başarılı. Bu yüzden siyah temalı renkleri çok daha gerçeğe yakın gösteriyor. Full rekabetçi oynanmadığı sürece G65B daha iyi bir tercih olur. Daha iyi bir görüntü kalitesi sunuyor çünkü.

Yeni fark ettim bende VA ile IPS panel arasında büyük bir fark var mı, mesela VG27AQML1A ile G65B'yi kıyasladığımızda hangisi üstün çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…