Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.012 Makaleler 4 Çözümler 20 20 Mart 2021 #21 Radeon RX 5500M dedi: Sende mi brütüs? Sende mi Legion? Genişletmek için tıkla... Brütüs nedir? Anlamadım sizi. Legion iyi cihaz onun dışında.
Radeon RX 5500M dedi: Sende mi brütüs? Sende mi Legion? Genişletmek için tıkla... Brütüs nedir? Anlamadım sizi. Legion iyi cihaz onun dışında.
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #22 Sapphire1525 dedi: Brütüs nedir? Anlamadım sizi. Legion iyi cihaz onun dışında. Genişletmek için tıkla... Hocam espriyi bilmiyorsunuz galiba
Sapphire1525 dedi: Brütüs nedir? Anlamadım sizi. Legion iyi cihaz onun dışında. Genişletmek için tıkla... Hocam espriyi bilmiyorsunuz galiba
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 20 Mart 2021 #23 Radeon RX 5500M dedi: Vatan da baktınız galiba hocam. Kalite olarak bence Alpha daha iyi, en azından metal bir bölümü var. Genişletmek için tıkla... Evet Vatan'dan baktım hocam, ikisinin de kaliteleri iyi zaten, GP daha iyiydi ancak. Fark oluşturacak kadar bir fark göremedim ancak.
Radeon RX 5500M dedi: Vatan da baktınız galiba hocam. Kalite olarak bence Alpha daha iyi, en azından metal bir bölümü var. Genişletmek için tıkla... Evet Vatan'dan baktım hocam, ikisinin de kaliteleri iyi zaten, GP daha iyiydi ancak. Fark oluşturacak kadar bir fark göremedim ancak.
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #24 Dark Lord of the Sith dedi: Evet Vatan'dan baktım hocam, ikisinin de kaliteleri iyi zaten, gp daha iyiydi ancak. Fark oluşturacak kadar bir fark göremedim ancak. Genişletmek için tıkla... Hocam kişiden kişiye değişir zaten, ben aldığım laptopta metal veya alüminyum parça olmasına dikkat ediyorum.
Dark Lord of the Sith dedi: Evet Vatan'dan baktım hocam, ikisinin de kaliteleri iyi zaten, gp daha iyiydi ancak. Fark oluşturacak kadar bir fark göremedim ancak. Genişletmek için tıkla... Hocam kişiden kişiye değişir zaten, ben aldığım laptopta metal veya alüminyum parça olmasına dikkat ediyorum.