14 bin TL kasa ve 3 bin TL monitör önerisi

Taric bin Zilean

Hectopat
Daha fazla  
Kod ve oyun odaklı bir sistem istiyorum bütçe 14 bin. Valorant oynuyorum genellikle oyun olarak ama farklı şeyler de oynayabilirim.

3 bin TL'ye de IPS 24 inchmin 144 Hz 1ms monitör önerebilecek varsa da çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.

2x
14.202₺.
+

Monitör olarak AOC 24G2 ve MSI G241'i öneririm.
Samsung Odyssey G3'e de bakabilirsin.
Ürün hakkında bir fikrim yok, ama diğerlerinden 1000 lira daha ucuz: LG 23.8" IPS 1MS 144MHZ 2XHDMI DP FHD 1920X1080 FREESYNC VESA SIYAH GAMING MONİTÖR - Pckolik
24GN600-B için indirim konusu açılmış yazılanlar iyi yöndeydi fiyatı da böyle görünce direk aldım ben. @Taric bin Zilean 24G2U zamanında çok istediğim bir modeldi ama nasip olmadı bana şuan AOC 23,8" 144 HZ 1MS FREESYNC FULL HD DP PORT HDMI IPS OYUNCU MONITÖRÜ - Pckolik 2770 TL, firma güvenilir.

+
PSU ve kasa olarak bunlar daha iyi olur:

Değiştirmeyi unutmuşum.
Çok teşekkür ederim. Arkadaşım için soruyorum aslında. O yüzden fazla seçici olmaya çalışıyorum. Bir problem çıkarsa benden kaynaklanması diye.
Rica ederim.
Bu monitör nasıl sizce?
Pivot özelliği yok.

24GN600-B için indirim konusu açılmış yazılanlar iyi yöndeydi fiyatı da böyle görünce direk aldım ben. @Taric bin Zilean 24G2U zamanında çok istediğim bir modeldi ama nasip olmadı bana şuan AOC 23,8" 144 HZ 1MS FREESYNC FULL HD DP PORT HDMI IPS OYUNCU MONITÖRÜ - Pckolik 2770 TL, firma güvenilir.
Evet baya iyi duruyor. Yükseklik ayarı da olsa iyi olurmuş.
1655023962877.png

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı